Keresés:
Események
«2020. november»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Gólyaköszöntő


Kedves Hallgatóink!

A Budapesti Gazdasági Egyetem rektoraként szeretettel gratulálok sikeres felvételükhöz és üdvözlöm Önöket Egyetemünkön!

A felvételi követelmények sikeres teljesítésével most Önök is tagjaivá váltak a jelenleg több mint 80 országból érkező mintegy 16.000 fős kreatív, fejlődő, és felelős közösségünknek. Egyetemi Polgárként hamarosan megtapasztalhatják, hogy a BGE nemcsak a hazai felsőoktatás első számú üzleti egyeteme, hanem egy innovatív, az új ismeretekre és módszerekre nyitott egyetem, amely büszke minden Karára, és megbecsüli hallgatóit, oktatóit, és teljes belső közösségét.

Mi a BGE-n hisszük, hogy az egyéni sikerhez hallgatóink saját erőfeszítésein és hozzáállásán keresztül vezet az út, nekünk pedig az a feladatunk, hogy biztosítsuk a megfelelő feltételeket az Önök szakmai fejlődéséhez és az egyéni ambíciók kiteljesítéséhez.

Biztosan foglalkoztatja Önöket a gondolat, hogy vajon mit hoz a következő félév, hogyan és milyen formában fog indulni az oktatás a járványügyi helyzet tükrében. Jelenleg azt tudjuk mondani, hogy az őszi félévet normál (jelenléti) oktatás formájában tervezzük indítani.

Ugyanakkor a döntés nem biztos, hogy a mi kezünkben lesz, ezért szeretném Önöket biztosítani arról, hogy az Egyetemen most is azon dolgozunk, hogy megfelelően felkészüljünk minden lehetőségre. Tudjuk azt is, hogy most különösen oda kell figyelnünk Önökre, hogy az oktatási feltételeken túl, a közösségi élményeket is megtapasztalhassák. Nagyon várjuk az őszt, és persze Önöket, bátor elsőéves hallgatókat, akik nem félnek belevetni magukat a kihívásokba!

Az első kihívás teljesítésével most Önök is elindultak azon az úton, melynek végén széles látókörű, biztos szakmai tudással és idegennyelv-ismerettel rendelkező, a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó szakemberekként állják majd meg a helyüket a hazai és a nemzetközi üzleti és gazdasági életben.

Kívánom, hogy az Egyetem nyújtotta lehetőségekkel élve, kitartó tanulással számos szakmai elismerésben és emlékezetes közösségi élményben legyen majd részük!


Üdvözlettel,

Prof. Dr. Heidrich Balázs
rektor

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM