Keresés:
Felvett hallgatóknak

DÉKÁNI KÖSZÖNTŐ


 

Kedves Elsőéves Hallgatónk!

 

Gratulálok Önnek sikeres felvételijéhez és a GKZ munkatársai nevében köszönöm, hogy bizalmával megtisztelve bennünket, a BGE zalaegerszegi karát választotta felsőfokú tanulmányai helyszínéül.

Felhívom szíves figyelmét, hogy az Ön tájékoztatása érdekében honlapunkon kialakított, "Felvett hallgatóknak" szóló főmenüben fokozatosan közzétesszük azon információkat, melyek tanulmányai megkezdéséhez nélkülözhetetlenek (pl. milyen információkat kap a regisztrációs programon, hogyan kell beiratkoznia, miként kell jelenkezni a kollégiumba stb.). Kérem, a menüpont tartalmait kísérje figyelemmel beiratkozása sikeres lezárulásáig. Különösen figyelmesen olvasssa el az Alapvető információk a felvetteknek menüpont tartalmát.


Ernst F. Schumacher ismert közgazdász szerint a növekvő méretű szervezetek és gazdaságok mellett szükség van kis egységekre is, amelyek „kényelmesek, emberségesek és kezelhetőek”. A nagy szervezetek akkor igazán életképesek, ha mellettük ott vannak a kicsik, amelyek ellátják azokat a funkciókat, amelyeket a nagyok nem képesek. A Budapesti Gazdasági Egyetem az ország egyik kiemelkedő alkalmazott tudományok egyeteme, melynek pozitív hatásait a kis méretben rejlő előnyökkel ötvözve kínálja a BGE zalaegerszegi Gazdálkodási Kara. Akik nem kedvelik a nagyvárosok rohanó, személytelen, zajos életét, azok egy barátságos kisváros fákkal sűrűn beültetett egyetemi campusán válhatnak jól képzett közgazdásszá, informatikussá. Fiatalok és seniorok, mindenkit vonz és magával ragad a „Zöld Kampusz” szellemisége és értékrendje.

A zalaegerszegi képzési színvonal egyenrangú a BGE budapesti karaival, ezt a munkaerőpiac visszajelzései és az egykori hallgatók véleménye egyformán igazolja. A Zalaegerszegen tanulók ugyanakkor kamatoztathatják a kis létszámú oktatás minden előnyét: testre szabott feladatokat kaphatnak, névre szóló kiértékelésben részesülhetnek, és – ha igénylik – személyes tanácsokat kérhetnek a vizsgára való felkészüléshez.

Karunk képzési szerkezetében igyekeztünk a BGE többi karának kínálatából a regionális igényeket legjobban kielégítő szakokat megjeleníteni. Több mint 40 éve sikeresen képzünk pénzügyi és számviteli szakembereket, akik mester szinten is folytathatják tanulmányaikat. Vállalati együttműködések keretében új innovatív megoldások alkalmazásával hallgatóink speciális ismereteket (logisztika, innováció menedzsment, pályázati és projektmenedzsment, vállalkozási ismeretek, Ilex Basic Level, Cisco Akadémia) szerezhetnek.

Kiváló szaktudás, kiemelkedő infrastrukturális feltételek és barátságos környezet – ezt kínálja minden gólyának a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg. Kérem, legyen aktív tagja ennek a közösségnek, kapcsolódjon be programjainkba és eredményes tanulmányaival váltsa valóra azokat a célokat, melyeket a felvételivel önmaga elé kitűzött!

Zalaegerszeg, 2019. július 24.

 

Dr. Gubán Miklós PhD

dékán

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM