Keresés:
Események
«2018. január»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Bemutatkozás
Az Információtechnológiai és Gazdasági Információs Tudásközpont (Infocentrum) kialakításával egy, a kor követelményeinek megfelelő és környezetkímélő energetikai rendszerű létesítmény jött létre.


A mintegy 1513 m2 alapterületű, háromszintes, teljesen akadálymentesített,ÚMFT logó geotermikus energiát hasznosító épület földszintjén intézeti könyvtár, webkabinet és kutatószoba kap helyet, az épület első emeletére számítógépes tantermek és nyelvi laborok költöznek, míg a tetőtér tudományos konferenciák, rendezvények helyszíneként szolgál.
A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP 1.3.1.) keretében megvalósuló Információtechnológiai és Gazdasági Információs Tudásközpont (Infocentrum) kialakításával egy, a kor követelményeinek megfelelő és környezetkímélő energetikai rendszerű létesítmény jött létre a főiskola zalaegerszegi képzési helyszínén.  A beruházásnak köszönhetően 2010 szeptemberétől az Intézetben komplexebb, eredményesebb oktatás valósul meg. Teret nyerhetnek a vegyes – informatikai alkalmazásokba ágyazott – tanulási lehetőségek, a nyelvi laboroknak köszönhetően fejlettebb nyelvi oktatás valósulhat meg, a kutatási eredmények pedig azonnal beépíthetővé válnak a tananyagba. A szolgáltatásokat a Regionális Tudásközpont együttműködő partnereiként a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Zalaegerszegi Képzési Központja is igénybe veheti.

A létesítmény egyes szintjeiről és a bérleti lehetőségekről bővebben:

FÖLDSZINT
Kibővített gazdasági szakkönyvtári szolgáltatásokat vehetnek igénybe az érdeklődők. Amit kínálunk hagyományos szolgáltatásaink - tájékoztatás, kutatás támogatása, helyben olvasás, kölcsönzés, könyvtárközi kölcsönzés - mellett:

* Színes és fekete-fehér fénymásolás, nyomtatás, szkennelés (A3 méretig)
* Beiratkozott olvasóknak korlátlan internet-használat a Webkabinetben (20 férőhely)
* Tájékoztatással támogatott kutatóhelyek - önkiszolgáló síkszkennerrel (6 db)
* Tollszkenner használatának lehetősége
* Projektoros olvasóterem (54 férőhely) - csoportfoglalkozások számára
* Sajáteszköz-használat lehetősége (WiFi technológiával)

 

 

I. EMELET
Az első emeleten infokommunikációs technológiával felszerelt oktató termek biztosítják a tudásbővülést. Amit kínálunk:

* Audiovizuális technológiával felszerelt nyelvi laborok 20-20- fő befogadó képességgel
* A legmodernebb számítástechnikai berendezésekkel felszerelt IKT tantermek 20-20 fős befogadó képességgel  (a termek összenyithatók, így 40 fő oktatására is alkalmasak),
* Korlátlan internet használat, Wifi.

A nyelvi laborok és IKT tantermek bérelhetők!

Bérleti díjak

 

TETŐTÉR
Az épület legfelső szintje tudományos konferenciák és rendezvények lebonyolítását teszi lehetővé. Amit kínálunk:

* 150 és 50 fős konferencia termek,
* Közösségi terek (recepció, kiszolgáló helységek),
* Korlátlan internet használat (Kioszkok és Wifi),
* Előadásokat kiszolgáló technikai berendezések (laptop, projektor, hangosítás, elektronikus vezérlésű árnyékoló rendszer),
* Rendezvénylétszámhoz igazított teremberendezés, hoszteszek biztosítása,
* Egyéni árajánlat alapján cateringek szervezése.

A konferencia termek és közösségi terek bérelhetők!

Bérleti díjak

 

Infocentrum épület, 2010 (fotó: FlowPR)

Infocentrum épület, 2010 (fotó: FlowPR)

Infocentrum télen, 2017 (fotó: BGE GKZ)

 Infocentrum - bejárati út télen, 2017  Infocentrum - bejárati út esti fényben, 2010

 


Hírek

Hírek

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg ismételten duális tábort szervez, melyre szeretettel várjuk gimnazista és szakgimnáziumi diákok jelentkezését.

Közismert, hogy a BGE Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg elmúlt 5 évi fogyasztási adatainak folyamatos mérésével, elemzésével segítettük az egyetem környezeti terhelésének csökkentése érdekében tett intézkedések, beruházások...

Ezúton ajánljuk figyelmükbe a BGE zalaegerszegi Gazdálkodási Karán 2018. január 24-én (szerdán) megrendezésre kerülő Siker Kulcsa-Kóstolj bele a duális közgazdász képzésbe! című országos középiskolás diákokat célzó versenyünket.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM