Keresés:
Események
«2019. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Köszöntő

 

Szeretettel köszöntöm a Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg Szenior Akadémia oldalának Látogatóit, Érdeklődőket és a Szenior Hallgatókat.


„…Nagyság csak az öregkor hatalmánál, tartós súlyánál és szelleménél lehetséges. Hatalom és szellem, ez az öregkor és nagyság…”


Thomas Mann eme nemes gondolatát magunkénak érezve Zalaegerszeg Város Önkormányzata évek, évtizedek óta támogatja az időskorúak mindennapjainak színesebbé, tartalmasabbá tételét. Idősbarát Önkormányzatként a nyugdíjas klubok, civilszervezetek közéleti szerepének erősítése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a szépkorúak szellemi frissességének, vitalitásának megőrzésére. Az 55. életévüket betöltöttek számára meghirdetett országos szabadegyetemi előadássorozatnak, a Szenior Akadémiának köszönthetően Zalaegerszegen tavaly óta több százan ültek vissza az iskolapadba. A tanulni vágyók félévente hat alkalommal megannyi érdekes előadás közül választhatnak. Az ingyenes képzés során főleg időskorúakat érintő kérdéseket boncolgatnak az előadók, de számos egyéb témában is bővíthetik ismereteiket a lelkes szeniorok. A szabadegyetem az élethosszig tartó tanulás, az újdonságok elsajátításán túl kiváló alkalom új közösségek, baráti kapcsolatok kialakítására, a hétköznapok változatosabb eltöltésére.  
Ősszel ismét nagy szeretettel várjuk régi és új Szenior Hallgatóinkat és biztosíthatom Önöket, hogy a szervezők idén is izgalmas programokkal, előadásokkal készülnek felejthetetlenné tévé egy újabb szemesztert a zalaegerszegi Szenior Akadémián.

 

Balaicz Zoltán

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármestere,
Zalaegerszeg Város Idősügyi Tanács Elnöke


Hírek

Hírek

A Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány pályázati felhívást tesz közzé felsőoktatási ösztöndíj támogatás elnyerésére. A felsőoktatási ösztöndíjat igénylő hallgatók jelen pályázat kiírását követően a 2019. szeptember...

A Hallgatói Térítések és Juttatások Bizottsága pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév őszi félévre, melynek célja, hogy segítse a rászoruló hallgatók tanulmányainak megkezdését.

A Hallgatói Térítések és Juttatások Bizottsága pályázatot hirdet a 2019/2020. tanév őszi félévére, melynek célja, hogy segítse a rászoruló hallgatók tanulmányainak folytatását.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM