Keresés:
Események
«2019. október»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Felhívás Zalaegerszegi Felsőoktatási Ösztöndíj igénylésére 2019
2019.09.20
A Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány pályázati felhívást tesz közzé felsőoktatási ösztöndíj támogatás elnyerésére. Az igénylő hallgatók a 2019. szeptember 25. – október 11. közötti időszakban nyújthatják be kérelmüket.

Zalaegerszeg MJV Közgyűlése 2017. április 13-i ülésén együttműködési megállapodást kötött a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvánnyal a zalaegerszegi felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatóknak adható felsőoktatási ösztöndíj támogatás biztosításáról, melyhez az anyagi forrást továbbra is ZMJV Önkormányzata biztosítja.

A Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány a mai nappal pályázati felhívást tesz közzé felsőoktatási ösztöndíj támogatás elnyerésére.

A felsőoktatási ösztöndíj a kérelmező hallgatót a mintatantervben meghatározott képzési időig, de legkésőbb az attól számított egy évig illeti meg. A tanulmányi időbe nem számítanak bele a külföldön végzett tanulmányok, valamint a hivatalosan igazolt rendkívüli események (így különösen betegség, baleset) miatti halasztás időszakai.

 A pályázók köre:

felsőoktatási ösztöndíjban részesülhet kérelme alapján az a

      a) zalaegerszegi állandó lakóhellyel rendelkező nappali tagozatos hallgató, aki a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Zalaegerszegi Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézetében műszaki mérnök képzésen az első diploma megszerzése érdekében BSc/BA képzésben végzi tanulmányait, 

    b) zalaegerszegi állandó lakóhellyel rendelkező nappali tagozatos hallgató, aki Zalaegerszeg város közigazgatási területén működő bármely államilag elismert felsőoktatási intézményben (BGE GKZ, PTE ETK ZKK) az első diploma megszerzése érdekében BSc/BA, vagy MSc/MA képzésben végzi tanulmányait.

 Az ösztöndíj mértéke, folyósítása:

  • A pályázók köre a) pontjában meghatározott esetben max. 15 000.-Ft/hó
  • A pályázók köre b) pontjában meghatározott esetben min. 5 000.-Ft/hó

A felsőoktatási ösztöndíj tanulmányi félévre, az I. félév szeptember 1-január 31. közötti 5 hónapjára, valamint a II. félév február 1-június 30. közötti 5 hónapjára szól. A felsőoktatási ösztöndíj folyósítására tanulmányi félévenként egy összegben kerül sor a döntést követő hónap 15. napjáig.

 Az ösztöndíj igénylése:

  • A felhívás a felsőoktatási ösztöndíj igénylésére félévenként kerül meghirdetésre, ennek alapján az ösztöndíjat félévenként kell megpályázni. 
  • A felsőoktatási ösztöndíjat igénylő hallgatók jelen pályázat kiírását követően a 2019. szeptember 25. – október 11. közötti időszakban nyújthatják be kérelmüket a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítványhoz. A postai úton feladott kérelmek esetében a feladás dátuma a mérvadó, így a pályázatot legkésőbb október 11-én postára kell adni. A pályázati kiírás közzétételét megelőzően és a kérelmek benyújtási határidejét követően beadott kérelmek elutasításra kerülnek. 
  • A pályázók köre (a) és (b) pontjában meghatározott hallgatók formanyomtatványon nyújthatják be kérelmüket, melyhez csatolni kell a felsőoktatási intézmény által kiállított, a kérelem benyújtásakor érvényes hallgatói jogviszony igazolást, az előző félévről a lezárt leckekönyv hiteles másolatát.

 

A kérelmeket a fent jelzett időtartam alatt a Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány Karrier Irodáiba kell eljuttatni postán, vagy személyesen

  • hétfő - csütörtök 8:00 – 16:30 óra között
  • péntek 8:00 – 14:00 óra között

Landorhegyi u. 33. (hétfő, szerda, péntek) és Gasparich M. u. 18/A. (kedd, csütörtök, péntek)

Információ kérhető a karrier@zalaegerszeg.hu email címen, illetve Facebook oldalunkon is.

 

A formanyomtatvány letölthető a Közalapítvány honlapjáról az alábbi elérhetőségen:

http://zfok.zalaegerszeg.hu/karrier-iroda/osztondijak

Adatlap a Zalaegerszegi Felsőoktatási Ösztöndíj igényléséhez

 


[Közzétételre küldte: Kustánné Fitos Amália * Érkezett:2019.08.20.]


Hírek

Hírek

A 2019/2020. tanév első félévében záróvizsgázó alap-, FOSZK képzésben résztvevő hallgatóknak szak-, záródolgozati konzultációt tartunk, melyre szeretettel várjuk.

A közel egymilliárd forint értékű fejlesztési projekt ünnepélyes átadására 2019.10.11-én került sor. A korábbi F-épület külleme megszépült, terei megújultak és a korábbinál lényegesen korszerűbb környezetet biztosítanak az...

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2019. október 17-én (csütörtök) 14 órakor kezdődő Közgazdász Délutánra. Szervezők: Magyar Közgazdasági Társaság Zala Megyei Szervezete, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Zala...

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM