Keresés:
BGE Idegen Nyelvi és Kommunikációs Intézet Műhelykonferenciája
2020.02.24

A BGE Idegen Nyelvi és Kommunikációs Intézete 2020. február 5-én negyedik alkalommal rendezte meg félévente megszervezésre kerülő műhelykonferenciáját. Az esemény első két plenáris előadásán szó esett a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Gazdasági Szaknyelvek Tanszék két Erasmus+ nemzetközi együttműködésben megvalósuló stratégiai partnerségi projektjéről, valamint Dr. Fűzi Beatrix, a BGE Kutatási Szolgáltató Központ vezetőjének előadásban a BGE oktatóinak tanári szerepfelfogásáról. A harmadik plenáris előadás keretében Dr. Szegedi Krisztina tudományos rektorhelyettes a BGE Etikai Kódexéről és az Etikai Bizottság működéséről beszélt az Idegen Nyelvi és Kommunikációs Intézet oktatóinak.

Az ezt követő párhuzamos szekciókban az Intézet oktatói számoltak be legújabb kutatásaik és tananyagfejlesztéseik eredményeiről, valamint az általuk újonnan alkalmazott módszertani megközelítésekről.

Külön öröm és büszkeség az Intézet közössége számára, hogy 2019 novemberében a Külkereskedelmi Kar Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszékén működő, Dr. Török Judit vezette német nyelvet oktató munkacsoport által kidolgozott projekt alapú tananyag Európai Nyelvi Díjat nyert, amely méltó elismerése e több éve folyó munkának. Ezúton is gratulálunk a csapatnak!

Az Intézet a jövőben is folytatni kívánja a műhelykonferenciák segítségével megteremtett, szakmai megújulást, együttműködést és párbeszéd kialakulását elősegítő eseménysorozatát.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM