Keresés:
Valóban fesztivál nagyhatalom Magyarország? Tudd meg és nyerj fesztiválbelépőt!
2019.04.17

Hihetetlennek tűnik ez egy mondatban, pedig a BGE-n ez is megtörténhet! Gyertek el a Kutatói Napok 2019 plenáris eseményére, melynek izgalmas témája kapcsán egy nyereményjátékot is hirdetünk most, melyen Sziget Fesztivál vagy VOLT napijegyet is nyerhettek!

 

Fesztiválgazdaságtan – avagy milyen hatással vannak a fesztiválok a társadalomra és a gazdaságra?

Ha megnézzük a tavasztól őszig terjedő időszakban a programajánlókat, azt láthatjuk, hogy szinte minden napra esik valamilyen fesztivál, legyen az kisebb-nagyobb, zenei, gasztronómiai vagy épp valamilyen összművészeti rendezvény. Jogosan merülnek fel tehát olyan kérdések, melyek a fesztiválok gazdasági, társadalmi hatásait vizsgálják.

  • Valóban fesztivál-nagyhatalom lett-e Magyarország?
  • Egy ennyire túltelített piacon hogyan próbálják magukra felhívni a figyelmet a kisebb fesztiválok?
  • Hogyan viszonyul a helyi lakosság a rendezvényekhez?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a programon a BGE Fesztiválgazdaságtan kutatócsoportjától és meghívott előadóinktól.

 

És mit kell tenni ahhoz, hogy megnyerjétek a fesztiválbelépőket?

Gyertek el a Kutatói Napok 2019 eseményre, vegyetek részt a hihetetlenül izgalmas plenáris előadáson, valamint egy további szabadon választott eseményen, és bízzatok a szerencsében. A résztvevők között a helyszínen fogjuk kisorsolni a nyereményeket.

A részletes játékszabályzat az esemény teljes ideje alatt elérhető a regisztrációs pultoknál.

A plenáris előadás keretében egy kvízjátékot is lebonyolítunk, ahol a legjobb eredményt elérőket belépő jegyekkel jutalmazzuk. A díjak: belépők az Örvényeshegy Piknikre, a Kerekdomb Fesztiválra, valamint a Művészetek Völgyére.

 

A Kutatói Napokon egy kiállítást is szervezünk az Aulában aFenntarthatóság gyermekeink szemén keresztül című rajzpályázatra beküldött művekből.

A rajzverseny részletei ide kattintva érhetők el, a pályázók között pedig családi belépőt sorsolunk ki a helyszínen a Csodák Palotájába.

A pályaműveket április 23-ig várják a Fenntarthatósági Központ munkatársai.

  

Várunk szeretettel!

 

A kutatás az EU támogatásával, az EFOP-3.6.1-16-2016-00012 kódszámú Innovatív megoldásokkal Zala megye K+F+I tevékenysége hatékonyságának növeléséért című projekt keretében zajlik.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM