Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Budapest Business Club

A Budapest Business Club egy üzleti tevékenységekkel foglalkozó, legfiatalabb és leginkább dinamikusan növekvő diákszervezet karunkon. A Youth Business Group nevű ernyőszervezet alá tartozunk, amely a főváros legnívósabb egyetemein fogja össze azokat a szervezeteket, akik azzal a céllal alakultak, hogy a hallgatókat egyetemi éveik alatt tanulmányaiknak megfelelő gyakorlati tudás megszerzésében is segítsék.

Rendszerünket a nagyvállalati struktúrák mintájára építettük fel. Tagjaink négy szekcióban tevékenykednek:

·        Event Management,

·        HR,

·        Marketing, és

·        Sales.

A vezetőség felépítését szintén magas szintű hierarchia jellemzi. Az egyes szekciókban tevékenykedő tagok munkáját koordinátorok segítik, akiket pedig az adott szekció vezetője – aki egyben a szervezet alelnöke is – lát el instrukciókkal és ellenőriz. Ebből kifolyólag rendkívül hamar kipróbálhatod magad vezetői szerepben, sőt, egyes projektjeinket a koordinátorokon kívül, az első kihívások után már Stage 2-es tagjaink is vezethetik.

Belsős szakmai és közösségi tevékenységünk mellett színvonalas szakmai előadások, workshopok és karrierrendezvények lebonyolítása áll mögöttünk.

Legfőbb célunk, hogy hallgatótársaink az egyetemi tanulmányaik mellé olyan szakmai tapasztalatot szerezhessenek, amellyel később a vállalati versenyszférában előnyre tehetnek szert. 4 féléves karrier programunk lehetőséget ad arra, hogy betekintést nyerjenek partnervállalataink működésébe és különböző projektek keretein belül megtanulhassák, hogyan zajlik a munka egy magas létszámú szervezetben.

A tehetséggondozás mellett óriási figyelmet fordítunk a közösségépítésre, hiszen diákszervezetként ezt az igényt is szeretnénk maximálisan kielégíteni. Pontosan ugyanannyira törekszünk a szakmai készségek fejlesztésére, mint egy aktív közösség, nagy baráti társaság kiépítésére.

Hisszük, hogy a fejlődés mindennapjaink legfontosabb tényezője, és ha keményen dolgozunk érte, nincsen számunkra lehetetlen.

BE PROFESSIONAL, BE CREATIVE, BE INSPIRED. BE PART OF BBC

Legyél több mint a versenytársaid!

Elérhetőségek
Cím: 1148 Budapest, Buzogány utca 10-12.
Telefon: +36 20 212 6623
Email: hello@bbc-pszk.hu
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM