Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

MKT Pénzügyi és Számviteli Kar Ifjúsági Szervezete

MKT PSZK

Mit is rejt a név?

A Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Szervezete, mely a Pénzügy és Számviteli Főiskolán 2012-ben alakult azért, hogy a több mint 100 éves múltra visszatekintő anyaszervezetünk tevékenységét közelebb hozzuk a jövő generációjához, és a közgazdász szakma szépségeibe bevezessük a hallgatókat.

Célunk – hasonlóan a neves budapesti és vidéki egyetemeken működő társszervezeteinkhez – hogy aktuális és népszerű témák feldolgozásával olyan előadásokat, szakmai programokat nyújtsunk a hallgatóknak, amelyek segítik őket abban, hogy tanulmányaikat átültethessék a gyakorlatba.

„Fókuszban a gyakorlati tudás!”

Az MKT PSZK tevékenységével segít tagjainak áthidalni a hallgatói lét és a szakemberré válás közötti megpróbáltatásokat.

Tagjaink mind céltudatos és nyitott személyiségek, akik szeretnék kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket.

Szervezetünkben való ténykedésük kötetlen; ahol az „ötletgazdák” elképzeléseinek a megvalósításához lehet támogatóként csatlakozni, vagy akár ötletgazdaként megvalósítani egy jól kigondolt eseményt.

Szeretnénk, ha mindenki a saját területét megtalálva nyújthatna kiemelkedő teljesítményt. Folyamatosan fejlődve egy fiatal és dinamikus csapat részeként megtalálhatod azt, amiben igazán tehetséges vagy.

Nálunk lehetőséged van többek között a projektmenedzsment, rendezvényszervezés, szervezeti kommunikáció, marketingstratégia, humánerőforrás-menedzsment, CSR valamint a PR részleteibe is betekintést nyerni. Olyan vállalatokkal is személyes kapcsolatba kerülni, mint például a Coca-Cola, a Fornetti, a KPMG, a Red-Bull, a Prezi.com, a Sziget Kft., és még sokan mások.

Az MKT PSZK megadja Neked a lehetőséget, hogy többet hozz ki a főiskolai éveidből!
Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor ne habozz és csatlakozz a kar egyik legnépszerűbb és legfiatalabb diákszervezetéhez!

MKT PSZK csapata

Elérhetőségek
Cím: Budapest, 1149. Buzogány utca 10-12.
Email: mktpszk@gmail.com
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM