Keresés:
Hírlevél - 2016. 02. 18.
2016.02.18

1. Mosoda

Tájékoztatjuk a kollégistákat, hogy a kollégiumban a mosodai szolgáltatás a szerződés lejárta miatt átmenetileg szünetel, kérünk mindenkit, hogy a kollégiumtól kölcsön kapott ágyneműjét mindenki maga mossa a szobája emeletén lévő mosókonyhában.

 

2. KOB-szállás

Mivel a kollégiumnak megszűnt a mosodával kötött szerződése, ezért a KOB-szállást igénylő vendégek számára nem áll módunkban ágyneműt biztosítani, erről a vendégfogadó kollégistának kell gondoskodnia.

 

3. Új honlap

Március 1-től elérhető lesz a Bagolyvár Kollégium új honlapja a bagolyvarkoli.eu címen. A weboldal jelenleg feltöltés és fejlesztés szakaszában van, ám most és a későbbiekben is várjuk az építőjellegű észrevételeket a honlap megjelenésével, tartalmaival kapcsolatban.

 

4. Kollégiumi díj

Kérünk minden kollégistát, hogy a kollégiumi díj befizetésekor jobban ügyeljen a határidőre, mert az elmúlt hónapokban számos hallgatónak kellett késedelmi díjat kiírnunk.

 

5. Rongálások, lopások

Az elmúlt időszakban több a kollégium területén történt rongálásról és lopásról értesültünk. Mivel a kollégium vezetőségének más eszköz nem áll rendelkezésére, kezdeményezte a főiskolánál egy új kamerarendszer kiépítését a kollégium folyosóira és egyéb közterületeire (mosókonyha, konyha, tévéző). A biztonsági rendszer felállását követően a hasonló esetek elkövetőiről már pontosabb adatunk lesz, a meglévő felvételeket ilyen esetekben továbbítani tudjuk majd a rendőrség felé. Mindettől függetlenül kérjük a kollégistákat, hogy legyenek éberek, ügyeljenek dolgaikra.

 

Budapest, 2016. február 18.

 

                                                  a kollégium vezetése nevében:

 

                                                                                                         Bálint Imre s.k.

                                                                                                        kollégiumvezető


Hírek

Hírek

A kiköltözésről, a nyári szállásról, a felvételiről olvashattok a www.bagolyvarkoli.eu oldalon

2016. júliusától változtak az egyetem szabályzatai

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM