Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Szorgalmi időszak folytatása a Számvitel Tanszéken
2020.03.17

Kedves Hallgatók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy tanszékünk folyamatosan készül a második negyedévre (oktatás, számonkérés, kommunikáció), kialakítja – az egyetemi és kari szinten meghozott döntések, szabályok szem előtt tartása mellett – minden egyes tantárgy kapcsán és a tanszéki szinten alkalmazandó tájékoztatási gyakorlatot.

 

Természetesen fontos és elsődleges, hogy folyamatosan figyeljék az BGE egyetemi szintű honlapját (és az is lényeges, hogy figyeljék a neptunt, az abban kapott egyetemi üzeneteket). Az egyetemi tájékoztatás nyomon követhető az Egyetem honlapján. Itt jelent meg március 12-én és 15-én a két legutóbbi tájékoztató (https://www.uni-bge.hu/).

 

Az egyetemi honlapon olvasható tájékoztatásban szerepel, hogy a zh-hét elmarad, illetve az is, hogy a tavaszi szünet hetében kell a tanszékeknek – így nekünk is, a Számvitel Tanszék oktatóinak, tanszéki előadóinak –  felkészülniük a következő időszakra, beleértve az oktatás, a számonkérés, a kommunikáció stb. formáit.

 

Tanszékünk – a felkészülést követően – az egyetemi szintű tájékoztatást kiegészítve operatív, a konkrét tanulmányokhoz tartozó információkkal fogja Önöket támogatni, valamint a tanszéki tárgyaink esetében az oktatást lebonyolítani.

 

Ezen a héten tehát kidolgozzuk, hogy a tanszékünk egyes tárgyainak milyen lesz az oktatási formája, számonkérési módja. A héten vagy a következő hét elejére ki fog derülni minden ezekhez tartozó kérdésre adandó válasz. Minden ilyen témában tájékoztatást fogunk adni, tanszéki szinten és tantárgyanként egyaránt.

Ki fog alakulni a következő időszak gyakorlata és erről mindenki időben fog értesülni.

 

Egyelőre most a türelmüket kérjük!

 

Üdvözlettel:

 A Számvitel Tanszék munkatársai


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM