Keresés:
Nyelvi szintfelmérő

Nyelvi szintfelmérő

Alapvető célunk, hogy Önök sikeresen és időben végezhessék el tanulmányaikat. Ennek érdekében képzésünk tartalmát – lehetőségeinkhez mérten – a felkészültségükhöz igazítjuk. Ehhez mindenekelőtt arra van szükség, hogy szintfelmérő tesztet írjanak. Ezek a következők (megadva a szintfelmérő következményeit).

Minden Gazdaságinformatikus FOSZK szakos hallgatónkat, akiknek az Informatikai szaknyelv tárgyat kell elvégezniük, és az angolos Gazdálkodási és menedzsment FOSZK szakos hallgatónkat, akiknek az őszi félévben az Üzleti idegen nyelv A/1 és a tavaszi félévben az Üzleti idegen nyelv A/2 tárgyat kell elvégezniük, arra kérjük, hogy a megadott idősávban szíveskedjenek kitölteni a nyelvi szintfelmérő tesztet a Coospace felületen.

  • Idegen nyelv – nyelvi csoportok beosztása a nyelvtudás szintjének megfelelően.

A szintfelmérőt a CooSpace rendszerben, online kell megírniuk. Részletes információt a tárgy nevében levő fenti hivatkozáson találnak.

Hangsúlyozzuk, hogy a szintfelmérő célja elsősorban a visszajelzés, azok eredménye semmilyen hátrányos következménnyel nem jár Önökre nézve. Tanulmányaik tervezéséhez fontos, hogy reális visszajelzést kapjanak felkészültségükről. Ezért kérjük, hogy mindenképpen írják meg az online szintfelmérőt, és ne vegyenek igénybe semmilyen külső segítséget. Köszönjük!

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM