Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

MentorCert üzleti mentor képzés
2019.12.16
jelentkezési határidő: 2020. január 12.

Elgondolkozott már azon, hogy az évtizedek alatt megszerzett és gyakorolt tudása és tapasztalata a jövőben hogyan hasznosulhat? Ugyanígy fogja folytatni munkáját a következő években is? Vagy a világ újdonságai és kihívásai arra késztetik, hogy átgondolja, mit lehetne/kellene másképp csinálni?

Bizonyára Ön is érzi, hogy a digitalizálódó és gyorsuló világhoz milyen erősen kapcsolódik a személyes támogatás igénye. Igaz ez az egyéni szféránkra ugyanúgy, mint a munkánkra. A gazdasági vállalkozások tulajdonosai és vezetői is ezzel néznek szembe; a folyamatok egyre komplexebbek és gyorsabbak, a kollégák gyorsan cserélődnek, a vezetők is egyre kevésbé tudják teljes mélységében átlátni és megérteni gazdálkodásukat, amely ahhoz vezet, hogy támogatóra lenne szükségük. Olyan támogatóra, aki nem kiszámolja, megmondja nekik az adott  helyzetben megfelelő választ, hanem együtt él a céggel, megismeri magát a vezetőt, rámutat arra, hogy milyen személyes és /vagy vezetői kompetenciái fejlesztendők. Ugyanakkor olyan releváns szakmai tudással is rendelkezik ez a támogató, ami megfelelő alapot nyújt a vezetőnek ahhoz, hogy együtt gondolkozzanak és dolgozzanak olyan üzletviteli, gazdasági kérdésekben, ahol a vezető úgy érzi, hogy elakadt, nem tud vagy nem mer döntéseket hozni.

Ezen gondolat mentén dolgozott ki a Budapesti Gazdasági Egyetem 5 év alatt, igen széleskörű nemzetközi együttműködésben egy új képzést. Ez az üzleti mentor képzés, amely elképzeléseink szerint ISO minősítéssel is rendelkezni fog.

Az üzleti mentor lényegében egy coach és gazdasági szakember ötvözete, aki úgy kérdez, hogy érti a folyamatokat, de nem mondja meg a választ, hiszen a cégtulajdonosnak kell tudnia, mit akar kihozni a cégéből, neki kell döntenie és ő viseli majd a felelősséget is a döntésekért. A mentor akár hosszú ideig is támogathatja ennek a felelősségnek a viselésében.

A képzési tartalmat több iparágra és vállalati szakaszra dolgoztuk ki.  Jelen rendezvényünk – amely 2020. január 23-án kerül megrendezése – a MentorCert című, Európai Uniós támogatással megvalósuló ERASMUS+ Stratégiai Partnerség projekt zárórendezvénye, ahol minél szélesebb kőrű közönségnek kívánjuk felvázolni ezt a jövőbeni szakmai lehetőséget általános üzleti mentor, illetve turizmus és családi vállalkozás fókusszal. A részletes programot a meghívóban találja.

Ha úgy gondolja, hogy Önnek változnia kell a világgal együtt, hogy érdemes új szakmai utakat keresnie, akkor Önnek feltétlenül érdemes ellátogatni hozzánk erre a délelőttre. Meggyőződésünk, hogy a coach, a kineziológus és sok más új szakmához hasonlóan, az üzleti mentor fogalma is beérik a piacon és széleskörben elterjedt lesz. Legyen Ön az elsők között, aki ennek képzési lehetőségéről tájékoztatást kap!

További információk és részletes program itt.

A regisztráció elérhető a http://uni-bge.hu/mentorcert-workshop-registration oldalon.

Jelentkezési határidő: 2020. január 12.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM