Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Business coach (GKZ - Zalaegerszeg)
Képzésvezető
Prof. Dr. Heidrich Balázs
Szükséges végzettség
Diploma
Képzési szint
Szakirányú továbbképzés
Képzési hely(ek)
GKZ Zalaegerszeg
Nyelv
Magyar
Munkarend (tagozat)
Levelező
Finanszírozási forma
Önköltséges

Képzés célja

A coaching viszonylag új, de egyre elterjedtebb módja a tanácsadói - és személyzetfejlesztői munkának. Coaching alatt személyre, illetve csoportra vonatkoztatott tanácsadó-fejlesztői támogatást értünk. Célja különböző lehet, de jellemzően a coacholt személy személyes vagy szakmai képességeinek és magatartásának tudatosítása és - saját döntése szerint - változtatása, fejlesztése, egy konkrét, adott probléma megoldása és/vagy távolabbi célok elérése érdekében. A coaching-ban a támogatás mindvégig arra irányul, hogy a coach segítse a coacholt személyt vagy csoportot abban, hogy saját maga találja meg a megoldáshoz vezető utat, és kifejlessze a megoldáshoz szükséges pszichikai erőt, motivációt. Ebben az értelemben a coaching nem tanácsadás, hanem segítség az "önsegítéshez". A coaching alapja a coacholt személy vagy csoport és a coach bizalom-teli együttműködése. Ennek feltétele a coach figyelmes és empatikus magatartása, magas szintű szakmai és metodikai képzettsége.

Képzés fő jellemzői

  • Szakismereti tárgyak: stratégiai menedzsment, személyközi kommunikáció, vezetés, emberi erőforrás menedzsment technikák, vezetői pénzügy- számvitel, ellenőrzés menedzsment audit, coaching célkitűzése és hatásmechanizmusa, a coach személyes és szociális kompetenciája, a coaching beszélgetések struktúrája, az egyéni coaching, team és projekt coaching.
  • Időtartam: 2 félév + a szakdolgozat elkészítése
    péntek 14 órától 20 óráig és szombaton 8 órától 15 óráig

Képzési idő

2 félév

Oklevélben szereplő végzettség megnevezése

Business coach

Elhelyezkedési lehetőségek

A business coach feladata, hogy elősegítse a szervezetek vezetőinek és munkatársainak szakmai és személyes fejlődését. Főbb tevékenységi területei: az egyéni- és team coaching, projekt- és konfliktus coaching, valamint a multikulturális coaching. A business Coach vezetők és a munkatársak kísérője egyéni és szervezeti céljaik elérésének útján. Segíti őket abban, hogy felismerjék a sikerblokádokat, felleljék és hasznosítsák a rendelkezésre álló külső és belső sikerpotenciálokat. A képzés vállalkozásvezetők, menedzserek, hivatásos coach-ok, valamint HR területen szolgáltatást nyújtó szakemberek részére biztosít megalapozott hátteret és módszerbeli kompetenciát.

Felvételi követelmények

  • Alapképzésben szerzett (BA, BSc) fokozatú végzettség
  • Felvételi vizsga nincs

Önköltség és egyéb díjak

A képzés önköltsége: 190.000.-Ft/félév

További információk

Jelentkezni lehet 2020. szeptember 11-ig (2020/2021. tanév őszi félévére) az online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Felsőfokú végzettségét tanúsító oklevélének másolatát szíveskedjék csatolni az online jelentkezéskor.

Az eredeti egyetemi (főiskolai) oklevelet a beiratkozáskor kérjük bemutatni.

A képzést a jelentkezők megfelelő létszáma esetén indítjuk.

A képzés várható kezdési időpontja: 2020. október 2.

További tájékoztatás:

BGE GAZDÁLKODÁSI KAR 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/A

Telefon: +36(20)294-7932

szabo.peter@uni-bge.hu

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM