Keresés:
Események
«2019. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

CSÚCSGASZTRONÓMIA MENEDZSER
Képzésvezető
Dr. habil. Lugasi Andrea
Szükséges végzettség
Diploma
Képzési szint
Szakirányú továbbképzés
Képzési hely(ek)
KVIK
Nyelv
Magyar
Munkarend (tagozat)
Levelező
Finanszírozási forma
Önköltséges

Képzés célja

A képzés célja olyan gasztronómiai, élelmianyagismereti, konyhaművészeti és konyhatechnológiai elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, és nemzetgazdasági szinten is jelentős szakember-utánpótlás biztosítása, akik képesek a vendéglátás területén, különböző munkakörökben (elsősorban vendéglátó vállalkozások vezetése területén) az operatív tervezési, szervezési, üzemelési feladatokat magas szinten, a modern gasztronómiai irányzatok ismeretében, a piac igényeinek megfelelően vendégközpontúan elvégezni. Fontos célunk olyan tudás átadása, amelynek birtokában a végzettek alkalmassá válnak a folyamatos önképzésre.


Képzés fő jellemzői

A szakképzettséget azonnal alkalmazni lehet minden igényes, vagy igényessé fejlesztendő vendéglátó-ipari üzletben. Egyrészt azért, mert a tananyag tartalma és a kiemelkedő elméleti tudással és szakmai gyakorlattal rendelkező oktatók ezt lehetővé teszik, másrészt azért, mert az oktatás módszertana gyakorlat-orientált. A vendéglátás tevékenységrendszerében a vendéglátóipari főfolyamatok közül elsősorban a termelés és értékesítés folyamatok kerülnek oktatásra és elsajátításra a képzés során. A képzésben, elsősorban a gyakorlati tárgyak oktatásában az egyetem oktatóin kívül részt vesznek a szakma neves, hazai és nemzetközi szinten elismert képviselői is, ezzel is biztosítva a naprakész, piacképes tudásanyag átadását.

Képzési idő

2 félév

Oklevélben szereplő végzettség megnevezése

Csúcsgasztronómia menedzser

Felvételi követelmények

 

Gazdaságtudományok képzés területen turizmus-vedéglátás vagy kereskedelem-marketing szakon alapképzésben, üzleti szakoktató alapképzésben (kereskedelem és vendéglátás specializációk), vagy agrárképzés területén élelmiszermérnöki alapképzésen szerzett oklevél (BA, BSC) rendelkezik.

 

Jelentkezni lehet 2019. augusztus 7-ig (2019/2020. tanév őszi félévére) az online jelentkezési lap kitöltésével. Felsőfokú végzettségét tanúsító oklevélének másolatát szíveskedjék csatolni az online jelentkezéskor..

Az eredeti oklevelet a beiratkozás alkalmával kérjük bemutatni.

Önköltség és egyéb díjak

400.000.- Ft/félév

További információk

Papadopuloszné Nagy Andrea
oktatásszervező
nagy.andrea@uni-bge.hu
Telefon: (+36) (1) 469 6767
Fax: (+36) (1) 469 6770

 

Kecskés Magdolna
oktatásszervező
kecskes.magdolna@uni-bge.hu
Telefon: (+36) (1) 469 6600/6912
Fax: (+36) (1) 469 6770

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM