Keresés:
Események
«2020. augusztus»
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

MUNKAHELYI HUMÁN INNOVÁCIÓ ÉS FEJLESZTÉS (E-000650/2014/D004)
Képzési szint
Felnőttképzés
Képzési hely(ek)
PSZK Budapest
Nyelv
Magyar
Finanszírozási forma
Önköltséges

Képzés célja

Felnőttképzési nyilvántartásbavételi szám: E-000650/2014

Képzési engedélyszám: E-000650/2014/D004

A csoportfejlődés, csoportszerepek tudatosítása, a csoportműködésre való reflexiós képesség fejlesztése. A kreativitás összetevőinek megismerése. Olyan gyakorlatoknak a megismerése, amelyek elősegítik az innovatív ötletek felszínre kerülését és cselekvési programmá alakítását. A munkahelyen kialakuló konfliktusok okainak, kezelési lehetőségeinek bemutatása, és az együttműködés technikáinak elsajátítása. Annak negismerése, hogyan hozhatunk létre olyan munkahelyeket, ahol a munkavállalók részt tudnak venni a vállalati folyamatok alakításában.

Képzés fő jellemzői

A tréning során a modulokban bemutatott gyakorlatok, eszközök változatosak. A gyakorlatok egyik része inkább rövidebb távra létrehozott projektteamek működésében, más eszközök a hosszú távú, stabil munkahelyi közösségekben alkalmazhatók. A bemutatott gyakorlatok, megoldások egyik része csoportműködés támogatására fókuszál (kisebb-nagyobb csoportban végrehajtható gyakorlatok, valós szervezeti helyzetekben alkalmazható módszerek bemutatásával), a másik részük a munkavállalókat egyénileg támogatják saját személyiségük, munkahelyi környezetük, feladataik és szerepük jobb megértésében.

Képzési idő

31 óra engedélyezett formában, áfamentesen (egyéni igények alapján az időtartam alakítható)

Oklevélben szereplő végzettség megnevezése

Munkahelyi humán innováció és fejlesztés

Felvételi követelmények

Önköltség és egyéb díjak

A tréninget 8 fő esetében indítjuk. Ebben az esetben a tréning ára 1 fő résztvevő részére 190.000 Ft/fő.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat tréningeinkre az árajánlatkérő lap elküldésével!

További információk

ÍZELÍTŐ A TRÉNINGBŐL:

Konfliktusok azonosítása és megoldása

A modul célja a munka során kialakuló személyközi konfliktusok kezelési lehetőségeinek bemutatása és az együttműködés technikáinak elsajátítása. A résztvevők képet kapnak saját személyes konfliktuskezelési stratégiáikról és kipróbálják az együttműködés módszereit. A modul nagyban hozzájárulhat a munkavégzéshez köthető stressz szint csökkentéséhez: a tréning alatt elsajátítható készségek segíthetik abban a résztvevőket, hogy jobban megbírkózzanak a határidős és projektmunkák vagy a kollégákkal kapcsolatos feszülstégekkel, és így hatékonyabban, kiegyensúlyozottabban tudják munkájukat végezni.


Hatékony problémamegoldás

Stresszhelyzetekben gyakran azért nem vagyunk elég hatékonyak, azért hiányzik a motívációnk vagy a kezdeményezőkészségünk, mert szembekerülünk egy problémával, és nem tudjuk, hogyan oldjuk meg.
Előfordulhat, hogy elvállalunk egy munkát, amit lelkesen végzünk, amikor felmerül egy olyan komoly otthoni probléma, aminek megoldása sok időt és energiát igényel. Hogyan rangsoroljuk ekkor a prioritásokat és kötelezettségeinket, és találjunk időt mindarra, ami fontos számunkra? Vagy aggódunk amiatt, hogy egyre romlik a hangulat a munkahelyünkön, de nem sikerül elérnünk, hogy a főnökünk meghallgassa az észrevételeinket. 
Amikor ilyen problémákkal szembesülünk, sokszor napokig rágódunk rajta, vagy éppen próbálunk nem is gondolni rá. A frusztrációnk, aggodalmunk vagy bizonytalanság érzésünk következtében szétszórttá, kedvtelenné válhatunk.
A problémamegoldás gyakorlat segít nekünk abban, hogy elhárítsuk ezeket az akadályokat, elhatározzuk, pontosan mit kell megváltoztatnunk a helyzeten, és mit kell tennünk ehhez.

 

 

A tréningekről érdeklődni lehet:

Bővebb  információ és kapcsolattartó:

Horváth  Rita

oktatás-  és vizsgaszervező

horvath.rita@uni-bge.hu

Telefon:  (+36) (1) 469 6702

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM