Keresés:
Események
«2020. július»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Pályázati projektmenedzser - A 2020/2021. tanév őszi félévében nem hirdetjük!
Képzésvezető
Dr. Kása Richárd
Szükséges végzettség
Diploma
Képzési szint
Szakirányú továbbképzés
Képzési hely(ek)
GKZ Zalaegerszeg
Nyelv
Magyar
Munkarend (tagozat)
Levelező
Finanszírozási forma
Önköltséges

Képzés célja

A pályázati projektmenedzser segíteni akar azoknak a cégeknek, akik az EU vagy hazai pályázatokon lehetőséget kaptak a pályázatban megfogalmazott célok megvalósítására, végrehajtására. A képzés célja elsősorban a folyamat menedzselésére, irányítására koncentrál.

Képzés fő jellemzői

  • Szakismereti tárgyak: személyközi kommunikáció, marketing alapjai, projekt-számvitel, pénzügyi tervezés, szervezés, szervezet, menedzsment, projekt humánerőforrás menedzsment, projektlétrehozás, projektvezetése, IT és projektmenedzsment, projekt és projektmenedzsment módszerei, projektfinanszírozás kontrolling, projekt portfólió menedzsment.
  • Időtartam: 2 félév + szakdolgozat készítése o levelező tagozat: péntek 14 órától 20 óráig és szombaton 8 órától 15 óráig

Képzési idő

2 félév

Oklevélben szereplő végzettség megnevezése

Pályázati projektmenedzser

Elhelyezkedési lehetőségek

Az utóbbi időben különösen fontossá vált az elnyert pályázatok irányításával kapcsolatos tudás és készségek elsajátításának igénye. A problémák akkor kezdődnek, amikor a pályázat elnyerése után el kell végezni azokat a tevékenységeket, amelyek szakszerű és eredményes elvégzése a pályázat sikeres megvalósításának záloga. Ehhez meg kell ismerni a szakmai fogásokat, pénzügyi határidő meghatározás, projekttervezési – szervezési kompetenciákat. Meggyőződésünk, hogy képzésünk munkaerő-piaci relevanciáját – annak ellenére, hogy az elméleti-módszertani alapozás után gyakorlati szakemberek vezetik be a téma gyakorlatába jelentkező hallgatókat.

Felvételi követelmények

  • Alapképzésben szerzett (BA, BSc) fokozatú végzettség.
  • Felvételi vizsga nincs.

Önköltség és egyéb díjak

A képzés költsége: 170.000 Ft/félév.

További információk

 

Jelentkezni lehet az online jelentkezési lap kitöltésével. Felsőfokú végzettségét tanúsító oklevélének másolatát szíveskedjék csatolni az online jelentkezéskor.

Kérjük beiratkozáskor az eredeti oklevelet bemutatni szíveskedjenek.

 

További tájékoztatás:

BGE GAZDÁLKODÁSI KAR 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/A

Telefon: +36(20)294-7932

szabo.peter@uni-bge.hu

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM