Keresés:
Események
«2020. október»
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Tájékoztatás a nyelvvizsga hiányában át nem vett oklevelek kiadásáról
2020.05.06

Tisztelt volt Hallgatónk!

 

A Kormány 101/2020. (IV. 10.) rendeletének 6. §-a szerint: „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.”

A rendelkezés értelmében azok a volt, záróvizsgával rendelkező hallgatók is megkaphatják a felsőfokú végzettséget igazoló dokumentumot, akik nyelvvizsga hiányában korábban nem vehették át oklevelüket.

 

Mi a teendője?

Első lépésként adategyeztető űrlapot kell kitöltenie a Modulo rendszeren keresztül.

Ha még emlékszik a felhasználónevére és jelszavára, akkor ezen a felületen https://modulo.uni-bge.hu/default/login/index töltse ki az űrlapot.

Ha pedig nincs vagy elfelejtette a jelszavát, a https://modulo.uni-bge.hu/oklevel címen tud regisztrálni, és ide belépve tudja kitölteni az űrlapot.

A dokumentumok kiadását a kari Hallgatói Szolgáltatási Osztályok (HSZO) végzik a biztonsági szabályok betartásával, személyes érintkezés nélkül: az oklevelek előzetes egyeztetés után vehetőek át.

Kérjük szíves türelmét! Amint elkészült az oklevele, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot az átvétel időpontjának egyeztetése céljából.

Az oklevelek kiadásával kapcsolatban további információért, kérjük, hogy a kari HSZO-kat keresse az alábbi elérhetőségeken:

hszo.kkk@uni-bge.hu

hszo.kvik@uni-bge.hu

hszo.pszk@uni-bge.hu

 

A Kormány rendelet kapcsán kiadott tájékoztató levele itt érhető el.

 

Tisztelt Volt Hallgatónk!  

Kapcsolódjon Ön is a BGE Alumni közösségéhez! Keresse meg volt szaktársait, ismerjen meg új embereket, bővítse szakmai kapcsolatait!

A csatlakozáshoz csupán a belépési nyilatkozatot kell kitöltenie, amelynek visszaküldésével automatikusan közösségünk tagjává válik. 

 

Üdvözlettel,

Budapesti Gazdasági Egyetem


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM