Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Alumni
Kedves Végzett Hallgatónk! Üdvözöljük a BGE Alumni oldalán! 


A Budapesti Gazdasági Egyetem mintegy 160 éves múltra tekint vissza. Egyedülálló történelme révén – közvetlen jogelődje a BGF 2000-ben 3 sikeres felsőoktatási intézmény integrációjával jött létre és 2016 óta egyetemként működik – számos diplomás került ki falai közül a gazdaságtudomány legkülönbözőbb területeiről.  

Büszkék vagyunk arra, hogy a BGE-n és jogelőd intézményeiben oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, többen közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.  

Fontos számunkra, hogy végzett hallgatóink közösségünk tagjai maradjanak, akikkel folyamatosan ápoljuk szakmai és emberi kapcsolatainkat. Célunk, hogy alkalmat, egyben közösségi teret biztosítsunk egykori hallgatóinknak a kapcsolattartásra, az élethosszig tartó tanulásra. 

Érdemes csatlakoznia közösségünkhöz, hiszen amellett, hogy kapcsolatba léphet rég nem látott ismerőseivel, tovább bővítheti baráti, szakmai kapcsolatait. Hírlevelünkből rendszeresen értesülhet a BGE életének kiemelkedő eseményeiről, híreiről, érdekes és izgalmas egyetemi rendezvényeken – éves kari Alumni Találkozók, tudományos, kulturális és képzési programok – vehet részt.  

Ne feledje azt sem: ha nálunk végzett, gyermeke a mindenkori tandíjnál 10 százalékkal olcsóbban tanulhat a BGE-en!  

A csatlakozáshoz töltse ki és küldje vissza nekünk a belépési nyilatkozatot, ezzel automatikusan az Alumni közösség tagjává válik.  

Kapcsolódjon Ön is a BGE Alumni közösségéhez! Keresse meg volt szaktársait az Alumni közösségi téren, ismerjen meg új embereket, bővítse szakmai kapcsolatait!