Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Alumni

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alumni
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem

Csatlakozzon a BGE Networkhöz! / Join BGE Network!


A BGE Network Nyereményjátékhoz kapcsolódó nyereményjáték szabályzat elérhető ITT. / The rules for the BGE Network Giveaway are available HERE.

A BGE Alumniról

A Budapesti Gazdasági Egyetem mintegy 160 éves múltra tekint vissza. Egyedülálló történelme révén – közvetlen jogelődje a BGF 2000-ben 3 sikeres felsőoktatási intézmény integrációjával jött létre és 2016 óta egyetemként működik – számos diplomás került ki falai közül a gazdaságtudomány legkülönbözőbb területeiről. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a BGE-n és jogelőd intézményeiben oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, többen közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.  

Fontos számunkra, hogy végzett hallgatóink közösségünk tagjai maradjanak, akikkel folyamatosan ápoljuk szakmai és emberi kapcsolatainkat. Célunk, hogy alkalmat, egyben közösségi teret biztosítsunk egykori hallgatóinknak a kapcsolattartásra, az élethosszig tartó tanulásra. 

Ezért 2022 nyarán elindítottuk a BGE Networköt, az egyetem alumni és üzleti közösségi oldalát!

Érdemes csatlakozni a közösséghez, hiszen amellett, hogy kapcsolatba léphet rég nem látott ismerőseivel, tovább bővítheti baráti, szakmai kapcsolatait. Rendszeresen értesülhet a BGE életének kiemelkedő eseményeiről, híreiről, érdekes és izgalmas egyetemi rendezvényeken – éves kari Alumni Találkozók, tudományos, kulturális és képzési programok – vehet részt, csatlakozhat azonos érdeklődésű csoportokhoz, de akár mentorként is kipróbálhatja magát.

Bővebben

A Budapesti Gazdasági Egyetem Magyarország első számú üzleti képzést nyújtó egyeteme, mely a gazdaságtudomány területén több mint 18000 hallgatót képez. Piaci elismertségünket a több mint 160 éves szakmai múlt mellett az élményalapú, gyakorlatorientált, a piaci igényekhez illesztett képzési struktúránknak is köszönhetjük. Fenntarthatósági törekvéseink, nemzetköziesedési folyamataink és vállalkozásbarát szemléletünk pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy még szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a gazdaság szereplőivel.

A BGE 2021 augusztus 1-jei modellváltása stratégiai szinten is hozzásegít céljaink eléréséhez: hogy Közép-Európa vezető alkalmazott tudományok egyeteme lehessünk, amely közösségek építésével és velük együtt hoz létre és oszt meg releváns tudást hallgatóival, üzleti partnereivel és a társadalom szereplőivel. Ennek a jövőképnek a megvalósításához pedig szükségünk van volt hallgatóinkra is, akikkel közösen tehetjük a BGE-t még jobbá! 

A BGE Alumni azokat a feltételeket és lehetőségeket biztosítja, amelyek segítségével a volt hallgatók újra bekapcsolódhatnak az egyetem mindennapjaiba: az oktatásba, a kutatásba és a közösségi életbe.

Mindenki, aki a Budapesti Gazdasági Egyetemen szerzett diplomát, vagy sikerrel elvégezte az Egyetem által nyújtott képzések valamelyikét. (Ideértve természetesen a jogelőd intézményeket és azokat a szervezeti egységeket is, amelyek már nem tartoznak a BGE-hez, de a diploma kiállításakor még részei voltak az intézménynek.)