Életciklus elemzés a vendéglátásban: karbonlábnyom számítása számítógépes alkalmazással
Tárgykód | ELAL0PA01 |
Szervező | KVIK Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék |
Tárgy jellege | Szabadon választható |
Rövid tartalom | Hogyan legyünk környezetbarátabbak, "zöldebbek"? Mennyivel tudunk hozzájárulni a fenntarthatóbb világhoz? Karbonlábnyom számítási esettanulmány: kedvenc ételed hogy tudod elkészíteni úgy, hogy a lehető legkevésbé járulj hozzá a globális felmelegedéshez. Témakörök:
|
Kurzus nyelve | Magyar |
Óraszám | 12 óra |
Beszámítás / kreditérték | 1 kredit |
Hallgatói kör | Valamennyi BGE hallgató |
Létszám | 15-30 fő |
Értékelés | Esettanulmány készítése és prezentálása szóban, tetszőleges fogásra |
Előadó | Lovasné Dr. Avató Judit Mannheim Viktória |
További információ | Lovasné Dr. Avató Judit - KVIK Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék |
Egyéb | - |