Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Agy-A-Lap

Az Agy-A-Lap a BGE-KVIK hallgatóinak kari újságja már 1990 óta. A lap általában havonta jelenik meg, megtalálható online is, illetve ingyenesen elvihető az Alkotmány és Markó utcai épületekből és a Lengyel Gyula Kollégiumból. 

Informál és szórakoztat.

Célunk, hogy az egyetem hallgatói a legaktuálisabb információkhoz jussanak és lehetőleg mindennel kapcsolatban tájékozottak legyenek. Az újság által szert tegyenek új ismeretekre, olvassanak beszámolókat a karon zajló programokról, ismerjék meg a velük egy épületben tanuló társaikat. 

Emellett fontosnak tartjuk, hogy adjunk valami plusz élményt is az újság tartalmához: főként érdekességeket, új tudást, jó hangulatot  olyasmit, ami segíthet két előadás között egy kicsit kikapcsolni és felfrissülni. Visszatérő témánk a kultúra, tanulás, hallgatói lét, aktuális programok, egyetemi események, gasztronómia, utazás, az élet hallgatói szemmel. 

Célunk a hírcsatorna szerepének betöltése az egyetemen, szeretnénk kapocs lenni a hallgatói szervezetek és a hallgatók között. Ez az újság rólunk és nekünk szól. Nektek szól! 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, lapozz bele korábbi számainkba: https://issuu.com/agyalap 

Ha kedvet kaptál az újságíráshoz és szeretnél csatlakozni, vagy csak szívesen megjelentetnél egy tetszőleges témájú cikket, esetleg kipróbálnád, hogy milyen a szerkesztőségi élet, jelentkezz hozzánk! Várjuk leveledet az agyalap@gmail.com-ra! 

Alkotmány utcai épület: földszint 34. Szoba 

agyalap@gmail.com

Facebook 

Instagram