Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Agy-A-Lap

Az Agy-A-Lap a hallgatói közösségünk folyóirata már 1990 óta. A lap általában havonta jelenik meg, online formában.

Informál és szórakoztat.

Céljaink


Célunk, hogy a legaktuálisabb információkhoz jussatok, és lehetőleg mindennel kapcsolatban tájékozottak legyetek. Az újság által szert tegyetek új ismeretekre, olvashassatok beszámolókat a karon zajló programokról, ismerjétek meg a veletek egy épületben tanuló társaitokat.

Emellett fontosnak tartjuk, hogy adjunk valami plusz élményt is az újság tartalmához: főként érdekességeket, új tudást, jó hangulatot – olyasmit, ami segíthet, hogy két előadás között egy kicsit kikapcsoljatok és felfrissüljetek. Visszatérő témánk a kultúra, a tanulás, a hallgatói lét, az aktuális programok, egyetemi események, gasztronómia, utazás, az élet hallgatói szemmel.

Célunk a hírcsatorna szerepének betöltése a karon szeretnénk kapocs lenni a hallgatói szervezetek és köztetek, hallgatók között. Ez az újság rólunk és nekünk szól. Nektek szól!


Korábbi számok, kapcsolat


Ha felkeltettük az érdeklődésed, lapozz bele korábbi számainkba: https://issuu.com/agyalap

Ha kedvet kaptál az újságíráshoz és szeretnél csatlakozni, vagy csak szívesen megjelentetnél egy tetszőleges témájú cikket, esetleg kipróbálnád, hogy milyen a szerkesztőségi élet, jelentkezz hozzánk! Várjuk leveledet az agyalap@gmail.com-ra!


Elérhetőségeink


Alkotmány utcai épület: földszint 34. Szoba 

agyalap@gmail.com

Facebook 

Instagram