Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Budapest Business Club

A Budapest Business Club (BBC) egy üzleti tevékenységekkel foglalkozó, fiatal és dinamikusan növekvő hallgatói szervezet. A Youth Business Group nevű ernyőszervezet alá tartozik, amely a főváros legnívósabb egyetemein fogja össze azokat a szervezeteket, akik azzal a céllal alakultak, hogy a hallgatókat egyetemi éveik alatt tanulmányaiknak megfelelő gyakorlati tudás megszerzésében is segítsék. 

A BBC rendszere a nagyvállalati struktúrák mintájára épül fel.  

A tagok három szekcióban tevékenykednek: 

  • Event Management 
  • HR 
  • Sales 


A vezetőség felépítését szintén magas szintű hierarchia jellemzi. Az egyes szekciókban tevékenykedő tagok munkáját koordinátorok segítik, akiket pedig az adott szekció vezetője – aki egyben a szervezet alelnöke is – lát el instrukciókkal és ellenőriz. Ebből kifolyólag a hallgatók rendkívül hamar kipróbálhatják magukat vezetői szerepben. 

Belső szakmai és közösségi tevékenységük mellett színvonalas szakmai előadások, workshopok és karrierrendezvények lebonyolítása is tevékenységeik közé tartozik. 

A szervezet legfőbb célja, hogy a hallgatótársak az egyetemi tanulmányaik mellé olyan szakmai tapasztalatot szerezhessenek, amellyel később a vállalati versenyszférában előnyre tehetnek szert.

A 4 féléves karrierprogram lehetőséget ad arra, hogy a tagok betekintést nyerjenek a partnervállalatok működésébe és különböző projektek keretein belül megtanulhassák, hogyan zajlik a munka egy magas létszámú szervezetben. 

A tehetséggondozás mellett óriási figyelmet szentelnek a közösségépítésnek is, hiszen hallgatói szervezetként ezt az igényt is szeretnék maximálisan kielégíteni. A BBC pontosan ugyanannyira törekszik a szakmai készségek fejlesztésére, mint egy aktív közösség, nagy baráti társaság kiépítésére. 

Hitük szerint a fejlődés a mindennapok legfontosabb tényezője, és ha keményen dolgozunk érte, nincsen számunkra lehetetlen. 

Be professional, be creative, be inspired. Be part of BBC – Legyél több, mint a versenytársaid!