Dübörög bennetek a versenyszellem? Érdekel az innováció?
Szívesen megmérettetnétek magatokat élelmiszeripari kihívásokban nemzetközi szinten?
2022-ben új kihívás elé állítjuk a csapatokat:
Sütőipari és/vagy gyümölcsfeldolgozási melléktermékek felhasználásával új termékkoncepciók és azok üzleti tervének kidolgozása.
A Reuse2Recreate program 3-6 fős egyetemi diákcsapatok (B.Sc; M.Sc, PhD) jelentkezését várja. A kihívás sikeres teljesítésében előny jelenthet, ha a csapattagok több szakterületről érkeznek.
A résztvevő csapatok 2022 márciusa és novembere között dolgozhatnak az ötleteiken. A termékkoncepciók kidolgozásában a projektben résztvevő ipari partnerek támogatást nyújtanak a csapatok számára.
Emellett a magyar csapatokat a Campden BRI Magyarország mentorálja a teljes verseny idején.
A végső termékkoncepciókat és üzleti terveket egy nemzetközi zsűri értékeli majd 2022 novemberében.
Ha zsűri van, akkor díj is van! A díjak értékét később jelentjük be.
Miért csatlakozzatok?
• Remek alkalom a kapcsolatépítésre.
• Tovább erősíthetitek tudásotokat a termékfejlesztés területén.
• Folyamatos mentorálás a programban résztvevő ipari partnerek által.
• A program után az EIT Food Hub-on keresztül további támogatásokra lehet pályázni az ötletet piaci bevezetésére.
A program hivatalos nyelve az angol. A verseny online kerül megrendezésre.
A csapatok jelentkezését: 2022 február 22-ig várjuk az alábbi e-mail címen: Kertész Zsófia (z.kertesz@campdenkht.com)