Az ETDTFA – Education and training development for the treatment of food allergies in the HoReCa sector pályázat újabb projekttalálkozójára Szlovákiában, Komáromban, a Selye János Egyetemen került sor 2024. november 7-én, ahol a négy partneregyetem (Budapesti Gazdasági Egyetem, Selye János Egyetem, Universidade Portucalense és a Istanbul Medeniyet University) megvitatta kurzusfejlesztési tapasztalatait és megtervezték a projekt zárásának feladatait. A rendezvény után a projektteam meglátogatott egy glutén- és laktózmentes édességek, sütőipari termékek gyártásával foglalkozó üzemet és megkóstolták az aktuális termékeket. A kutatási eredményeket a másnap megrendezett Food intolerance and allergens – questions, trends, tendencies című konferencián Dr. Soós Gabriella és Dr. Kozák Tamás mutatták be és vitatták meg a terület kutatóival.
Konferencia és projekttalálkozó a Selye János Egyetemen