Ahogy arról már 2021 decemberében beszámoltunk, átadták a 2021-es Pro Gastronomia díjakat. A dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.
2021-ben prof. dr. Gundel János - a BGE KVIK nyugalmazott főiskolai tanára, professzor emeritus -, Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia Kft. tulajdonos-ügyvezetője -, Wolfgang Puck, a konyhaművészet meghatározó alakja, világhírű, innovatív séflegenda érdemelte ki a díjat. Az ifjúsági díjat Szűcs Dániel - a BGE KVIK korábbi hallgatója kapta, aki többek között a három Michelin-csillagos New York-i Per Se étteremben is dolgozott már.
2022. február 23-án pedig a Matild Palota Spago éttermében Wolfgang Puck is személyesen átvette az előző évben elnyert szakmai díját.
A kép a díjátadón készült, melyen bal oldalon Wolfgang Puck, jobb oldalon pedig dr. Sándor Dénes látható.
További információk a díjról ITT olvashatók.