Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Munkatársak
Oktatók, kutatók, nem oktató munkatársak alkotják a BGE közel 1.000 fős összetartó, felelős és szakmailag felkészült munkatársi közösségét. A napi munka mellett megbízható szakmai együttműködések, kiváló emberi kapcsolatok, barátságok, emlékezetes sikerek, inspiráló nemzetközi találkozások, közös kulturális- és sportélmények kötnek össze minket. 

 

A rendszeres belső képzések, az egyéni készségek, képességek továbbfejlesztésére irányuló programok és a mentális, életviteli támogatás is mind belső közösségünk fejlesztését szolgálja.  

Minden évben együtt főzünk, sportolunk és bulizunk a BGE Napon, amely a méltán híres Nemzedékek Találkozójának hagyományát viszi tovább egy új köntösben. Az egyetem családbarát kezdeményezéseinek köszönhetően együtt várjuk a gyerekekkel a nagyszakállút a Mikulásváró bulin, majd megünnepeljük a karácsonyt és együtt önkénteskedünk a közös jó érdekében.  

Hiszünk abban, hogy a BGE versenyképességének, továbbfejlődésének elengedhetetlen feltétele és legfőbb mozgatórugója egy jól szervezett, közös értékeket valló, összetartó közösség.