Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Neptun kliens otthoni telepítése

Töltse le a neptun telepítő kliensét erről az elérésről: Neptun kliens letöltése

Hozzon létre egy mappát az intéző segítségével a "c" meghajtó gyökérkönyvtárában "Neptun" néven:
A "Letöltések" mappában megtalálja az 1-es pontban letöltött "Neptun" kliens telepítő programot ZIP-ben tömörítve. Kattintson rá jobbgombal majd "Az összes kibontása" menüpontal tömörítse ki az előző pontban létrehozott "Neptun" mappába:
 


Nyissa meg a Neptun mappát, majd kattintson jobb egérgombal a "Neptun_Reloaded" fájlra majd készítsen belőle parancsikont a "Küldés-Asztal (parancsikon létrehozása)" menüpontal:Indítsa el a programot az előző pontban kirakott parancsikonról.

Előfordul, hogy a windows nem ismer fel egy programot. Ekkor a felugró ablakban a nyillal jelölt "További információ"-ra kell kattintani. Ha a Neptun bejelentkező ablaka jelenik meg, folytassa a telepítést a 8-as ponttól.:Majd kattintson a "Futtatás mindenképpen" gombra:A bejelentkező képernyő jobboldalán lévő "Szerver" legördülő menüpont legyen: "BGE_külső". Írja be felhasználói nevét és jelszavát majd nyomja meg a "Bejelentkezés" gombot:Az első belépés alkalmával a program elvégzi a szükséges telepítéseket és frissítéseket:A Frissítések lefutása után lépjen be a programba: