Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
O365 irodai programcsomag

A https://portal.office.com/ rendszeren keresztül elérhetővé váltak és otthoni környezetben is jogtisztán használhatók a BGE munkatársai részére az O365 irodai programcsomag 32 és 64 bites kiadásai.


A kor kihívásaira válaszolva az eddigi DVD-s telepítést interneten keresztüli telepítés váltotta fel. Ezzel egyidőben a program kibővül, immár 5 otthoni PC-re és további 5 mobileszközre telepíthető a Tisztaszoftver programban elérhető O365 irodai programcsomag. A csomag részét képezi továbbá 1 terrabyte tárhely.

A letöltött telepítőkészletek egyedi azonosítókat tartalmaznak, átadása illetéktelennek tilos!

Az Office365 csomagot az egyetem munkatársai az alábbi módon vehetik igénybe:


Előszőr be kell lépni a https://portal.office.com internetes címen található bejelentkező oldalon.Az oldalra a BGE-n használt felhasználói névével és hozzá tartozó jelszavával tud belépni. Az alábbi internetes oldal az egyetemen használatos Email cím megadását követően átírányít a szervezet bejelentkező oldalára, ahol a tényleges bejelentkezés megtörténik.A bejelentkezést követően rá kell kattintani a weboldal jobb felső részében található „Az Office telepítése" lenyílógombra majd válassza ki "Az Office 365 Appok" menüpontot, majd kövessük az utasításokat.Amennyiben az alábbi hibaüzenet jelenik meg önnek, valószínűleg önnek már telepítve van egy korábbi Office változat. Nyomja meg a Bezárás gombot. Amennyiben hibaüzenet nem jelentkezik, ugorjon a 9.-es pontra.Az O365-ös telepítése előtt a régit az alábbi módon kell eltávolítani. A keresőablakban (ami a Start menüben vagy ahogy a képen, mellette van) írja be "Programok telepítése és törlése" majd kattintással indítsa el:A megnyíló ablakban keresse meg a korábban telepített Microsoft Office alkalmazást. Az alábbi képen ez az Office 2016-os verzió, de lehet korábbi is (Pl: 2010, 2007, stb...). Kattintson az "Eltávolítás gombra"Majd hagyja jóvá az "Igen" gombal:Az Office korábbi verziója sikeres eltávolításáról az alábbi ablak ugrik fel Folytassa a telepítést a 3-as ponttól:A telepítés elindult ami számítógép sebességétől függően több percig is eltarthat. Kérem várjon türelmesen.A telepítés elkészültét az alábbi ablak jelzi. Nyomja meg a "Bezárás" gombot.Az Office alkalmazások (Word, Excell, stb...) a Start menüben megtallálhatóak illetve az alábbi képen látható módon kikereshetők.Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban segítségre van szüksége, úgy keresse a helyi informatikai szervezet munkatársait!

 

Egyéb kérdés esetén írjon az informatika@uni-bge.hu címre!

További információk: http://www.campus.hu/