Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Outlook 2016 kliens távoli (otthoni) beállítása

A Microsoft Outlook 2016-os vagy korábbi kliens program segítségével az alábbi beállítások szerint érheted el leveleid otthoni számítógépeden:

1. Indítsd el az Outlook 2016 programot.

2. Amennyiben korábban már volt beállítva levelező fiók az outlookban, akkor az outlook elindítása után a fájl menüben rá kell kattintani az Információk menüpontra és meg kell nyomni a Fiók hozzáadása gombot majd ugorjon az 5. pontra.

3. Ha először indítod el az Outlookot az alábbi ablak jelenik meg ahol kattints a tovább gombra:


4. Az E-mail fiók felvétele lapon válaszd az Igen jelölőt, majd kattints a tovább gombra. 5. Az Automatikus fiókbeállítás lapon válaszd az Email fiók jelölőt, írd be neved és e-mail címed, illetve a hozzá tartozó jelszavad, illetve annak megerősítését is és kattints a tovább gombra.6. Egy windows rendszerbiztonság ablak jelenik meg ahol e-mail címe már ki lesz töltve. Itt még egyszer meg kell adnod jelszavad. Biztonsági okokból otthoni gépen / laptopodon a Jegyezze meg a hitelesítő adataimat jelölőt NE pipálja be. Kattintson az OK gombra.7. A sikerességről szóló üzenet után kattints a Befejezés gombra.

 

A kliens ugyanúgy működik, mint a webes felület, minden változást az éles adatbázison hajt végre és tárol le.

Kérdés esetén 

Amennyiben a szolgáltatások beállítása, használata során problémába ütközöl, kérjük írjanak az informatika@uni-bge.hu e-mail címre, a hiba részletes leírásával (lehetőleg képernyőkép csatolásával).