Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Outlook kliens távoli (otthoni) használata

Az egyetem munkatársai számára a Microsoft Outlook program segítségével az alábbi beállítások szerint érhető el a levelezés az otthoni számítógépen:

A Microsoft Outlook 2016-os vagy korábbi kliens program segítségével az alábbi beállítások szerint érheti el leveleit otthoni számítógépén:


Indítsa el az Outlook 2016 programot.

Amennyiben korábban már volt beállítva levelező fiók az outlookban, akkor az outlook elindítása után a fájl menüben rá kell kattintani az Információk menüpontra és meg kell nyomni a Fiók hozzáadása gombot majd ugorjon az 5. pontra.Ha előszőr indítja el az Outlookot az alábbi ablak jelenik meg ahol kattintson a tovább gombra:


Az E-mail fiók felvétele lapon válassza az Igen jelölőt, majd kattintson a tovább gombra. 
Az Automatikus fiókbeállítás lapon válassza az Email fiók jelölőt, írja be nevét és e-mail címét, illetve a hozzá tartozó jelszavát, illetve annak megerősítését is és kattintson a tovább gombra.Egy windows rendszerbiztonság ablak jelenik meg ahol e-mail címe már ki lesz töltve. Itt még egyszer meg kell adnia jelszavát. Biztonsági okokból otthoni gépén / laptopján a Jegyezze meg a hitelesítő adataimat jelölőt NE pipálja be. Kattintson az OK gombra.A sikerességről szóló üzenet után kattintson a Befejezés gombra.

 

A kliens ugyanúgy működik, mint a webes felület, minden változást az éles adatbázison hajt végre és tárol le.

A Microsoft Outlook 365-ös kliens program segítségével az alábbi beállítások szerint érheti el leveleit otthoni számítógépén:

 

Indítsa el az Outlook 365 programot.

Amennyiben korábban már volt beállítva levelező fiók az outlookban, akkor az outlook elindítása után a fájl menüben rá kell kattintani az Információk menüpontra és meg kell nyomni a Fiók hozzáadása gombot. Ha előszőr indítja el az outlook 365-öt, ugrojon a következő pontra.


 A megjelenő ablakban írja be egyetemi e-mail címét majd kattintson a Csatlakozás gombraAz előugró ablakban írja be e-mail címét, illetve a hozzá tartozó jelszavát majd kattintson a Bejelentkezés gombra: 
Az A fiók használata mindenhol ezen eszközön ablakban az Igen gombra kell rákattintani.Ezzel végetér a fiók beállítása.A következő ablakban a Kész gombra kattintással az outlook indítható.


Kérdés esetén 

Amennyiben a szolgáltatások beállítása, használata során problémába ütköznek, kérjük írjanak az informatika@uni-bge.hu e-mail címre, a hiba részletes leírásával (lehetőleg képernyőkép csatolásával).