Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Pénzügyi és Számviteli Kar

PSZK

Pénzügyi és Számviteli Kar
PSZK
PSZK
Luca Pacioli Társaság

A Luca Pacioli Társaság BGE egy számvitelre, adózásra és controllingra szakosodott diákszervezet a Budapesti Gazdasági Egyetemen. 


Szervezetünk a Luca Pacioli Egyesület tagjaként működik, amely több egyetemi diákszervezetet fog össze ezen a területen. Az egyesület legfőbb küldetése, hogy az említett szakterületek iránt érdeklődő hallgatók számára olyan kurzusrendszert, az egyetemi oktatást kiegészítő gyakorlati képzést működtessen, amelynek keretei között a Társaság kinevelheti a jövő legkiválóbb szakembereit az akadémiai világ, illetve a vállalati szféra számára egyaránt.

Diákszervezetünk e küldetésnek megfelelően olyan közösség létrehozásáért dolgozik, ahol a hallgatók nem csak baráti, de szakmai kapcsolathálót is képesek kialakítani egyetemi éveik alatt.

 

Szervezeti felépítésünk:

A szervezeten belül a tagok több, funkcionálisan elkülönülő csoportot alkotnak. A csoportbeosztás meghatározza az adott hallgató tevékenységét a szervezet operatív szintű működtetése során, ezzel párhuzamosan lehetőséget biztosít arra, hogy a tagok a szakmai tevékenységen felül egyéb területeken is fejleszthessék képességeiket.

A Luca Pacioli Társaság BGE az egyetemi képzést alapul véve dolgozta ki szakmai programját, amely egy kreditpont-alapú sémára épül fel. A szervezet számos kötelező és választható kurzus meghirdetésével támogatja tagjait annak érdekében, hogy a hallgatók megfelelően elmélyítsék szaktudásukat, ezzel pedig később minél nagyobb értéket képviseljenek a munkaerőpiacon. 

 A szakmai fejlődés mellett diákszervezetünk kiemelkedő hangsúlyt fektet a közösségen belüli kohézió erősítésére, hiszen az egyetemi évek alatt felépített kapcsolati tőke fontos eleme lehet a hallgatók későbbi karrierútjának. A közösség erősítését a szervezet számos programmal támogatja az év során, amelyek csapatépítési lehetőségek széles palettáját kínálják a tagság részére.