Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Teams telepítése otthoni környezetben

Lépjen be az O365-ös fiókjába a https://portal.office.com weboldalon.


Az oldalra a BGE-n használt felhasználói nevével és hozzá tartozó jelszavával tud belépni. Az internetes oldal az egyetemen használatos Email cím megadását követően átírányít a szervezet bejelentkező oldalára, ahol a tényleges bejelentkezés megtörténik.


Az O365 kezelőpoltjában keresse meg a TEAMS applikációt, majd kattintással indítsa el.A Teams webes alkalmazás elindulása után töltse le a programot a bal alsó sarokban lévő „Asztali App letöltése” gombra kattintva.Amikor letöltődött az asztali telepítő program, indítsa el azt. Alapértelmezetten a programot megtalálja a fájlkezelőt elindítva a „Letöltések” mappában:


A program előszőr kéri, hogy jelentkezzen be. Írja be az egyetemi e-mail címét majd kattintson a „Sign in” gombra:A következő ablakban írja be ismét egyetemi e-mail címét és az egyetem rendszereiben is használt jelszavát majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra:Amennyiben sikeres a belépés, a Teams betöltődik:Első alkalommal Angol nyelvű kezelőfelülettel fog találkozni, melyet az alábbi módon lehet magyar nyelvűre változtatni. Kattintson a jobb felső sarokban a körben lévő monogrammjára vagy ha van, profilképére:A lenyíló menüben válassza a „Settings” menüpontot:

A jobb oldalon lévő rejtett csúszkát keresse meg, majd húzza azt lejjebb, hogy megjelenjen a nyelvválasztás beállítása is:


A Language beállításoknál válassza ki a felső lenyíló menüt és keresse meg a „Magyar” beállítást:


Végül nyomja meg a „Save and restart” gombot.


A Teams most már magyarul fog elindulni: