Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Teams telepítése szoftverközpontból

A Microsoft Teams alkalmazás telepítését a BGE számítógépein a szoftverközpontból az alábbi lépésekkel lehet megvalósítani:


A Start menü melletti keresés ikonra kattintással keresse meg, a Szoftverközpont alkalmazást (Megjegyzés: előfordulhat, hogy "Szoftverközpont" helyett "Software Center" néven kereshető a telepítő ablak), majd kattintással indítsa el azt:

A Szoftverközpont telepíthető alkalmazásai között kattintson a "Microsoft Teams Telepítő" alkalmazásra:
A következő ablakban a "Telepítés" gombbal telepítheti a programot:Mikor a telepítés befejeződik, az "Állapot" felirat mellett megjelenik, hogy "Telepítve". Ekkor a Teams alkalmazás sikeresen telepítésre került. A telepítés befejezéséhez indítsa újra a számítógépet.
A Számítógép újraindítását követően megjelenik a Teams ikon az asztalon és a program magától elindul. Első alkalommal egy bejelentkező képernyő jelenik meg, melyben a bejelentkezéshez szükséges egyetemi e-mail címe autómatikusan beíródik. A "Bejelentkezés" gombra kattintva tud belépni a Teams alkalmazásba. (Megjegyzés: előfordulhat, hogy ez az ablak Angolul jelenik meg, ekkor a "Sign In" gombbal lehet bejelentkezni):Ekkor a TEAMS alkalmazás sikeresen betöltődik, a beállítás véget ért.

 

Előfordulhat, hogy a Teams Angolul települ fel a számítógépre. Amennyiben szükség van a magyar verzióra, úgy a következő képpen állíthatja át angol nyelvűről magyar nyelvűre a programot:

A Teams ablak jobb felső sorában lévő Profil ikonra kattintson rá, ami behozza a beállítások menüt:
Kattintson a Settings menüpontra és előugrik az angol nyelvű beállítások menü:
Language menüpontnál az "App language determines the date and time format" lenyilómenüben keresse meg a "Magyar" nyelvet. Ezt kiválasztva kattintson a "Save and restart" gombra és a Teams újraindul magyar nyelven.