Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

AIESEC

AIESEC

Az AIESEC a világ legnagyobb diákszervezete és a harmadik legnagyobb non-profit szervezet.

A második világháború után alakult 7 országban, abból a célból, hogy ne fordulhasson elő még egy ilyen katasztrófa.

 Az eltelt 70 év alatt 128 országban alakult meg a szervezet és mára már 55.000 tagnak ad lehetőséget a fejlődésre.

Magyarországon 1972 óta van jelen ez a nemzetközi diákszerv.

Az AIESEC-et azért alapították, hogy a fiatalok megtapasztalhassák a céges világot, így szerezve szakmai tapasztalatot az iskola mellett. Ennek értelmében tárgyalásokra járunk, telefonon napi kapcsolatban vagyunk céges partnereinkkel, promóciókat dolgozunk ki, konferenciákat szervezünk és bonyolítunk le. Ezeken kívül az emberekkel való helyes bánásmód is könnyűszerrel megtanulható, hiszen gyakornokokkal is lehet foglalkozni, mind külföldiekkel, mind pedig külkeresekkel, aki pedig már vezetővé vált, megtanulja, hogyan kell csapatát menedzselni.

Az AIESEC hatalmas lehetőség arra, hogy valaki felfedezhesse önmagát, a lépcsőfokok végigjárása után akár még az ország vagy a világ AIESEC vezetője legyen.

Ha mindez még nem volt meggyőző, akkor megemlíteném, hogy mennyire előnyös nemzetközi környezetben való munka. Nemzeti konferenciáinkon, táborainkon mindig vannak külföldről hazánkba látogató AIESEC-esek, így azok mindig angolul zajlanak, ezeken kívül pedig napi kapcsolatban állunk külföldi gyakornokokkal.

Sőt még saját magadat is kipróbálhatod egy általad kiválasztott országban, még akkor is ha nem vagy végzős, hiszen az önkéntes gyakornoki program mindenki előtt nyitva áll.

Ha érdekel a szervezetünk és szívesen csatlakoznál akár taggént, akár gyakornokként, látogass el oldalunkra, vagy gyere be irodánkba a DF.08-as számra.

Egyéb elérhetőségeinket megtalálod a Facebook-on. 

 

 

 

 

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM