Keresés:
Események
«2018. július»
HKSzeCsPSzoV
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Külker Szakkollégium

BGE Külkereskedelmi Karának Szakkollégiuma

Az intézmény 2011 májusában alakult a Külkereskedelmi Karon azzal a célkitűzéssel, hogy összegyűjtse és támogassa mindazon diákokat, akik a felsőoktatási tanulmányi rendben kötelezően meghatározott ismereteken kívül mélyebb tudásra szeretnének szert tenni.

A diákok által működtetett szervezet minden tagját saját döntése kötelezi tudományos diákköri kutatás elvégzésére az általa választott, de tanulmányaihoz köthető témában. Illetve ezen felül a szakjának megfelelően csoportos kutatásban is kötelezően részt vesz ezzel is mélyítve tudását a szakján tanult tudományágakban.

A Szakkollégium diákjai önálló előadássorozatot szerveznek minden szemeszterben, amire szívesen látják karunk minden diákját. Az előadásokat általunk kijelölt témákban hirdetjük meg. A színvonal emelése érdekében rendszerint a szakmában aktívan dolgozó, magas beosztású vezetőkkel vesszük fel a személyes kapcsolatot és kérjük fel tudásuk egy részének átadására. Ezen felül a szakkollégisták számára a BGE Külkereskedelmi Kara külön tantárgyat indít, aminek látogatására kizárólag a Szakkollégium tagjai jogosultak.

A Szakkollégium feladata az elévülhetetlen tudás mindenkori védelme, az élethosszig tartó tanulás értékének megőrzése. Tagjai eltökéltek a sikeres karrierteremtésben és büszkék rá, hogy tudásukat a BGE Külkereskedelmi Karán tökéletesíthetik. Éppen ezért képviseljük iskolánkat bármilyen versenyen és megmérettetésen.  

 

Elérhetőségek
Email: kulkerszakkoli@gmail.com
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM