Keresés:
Osiris, L'Harmattan, Szaktudás és Typotex e-könyvek
2019.01.08

Hozzáférhetővé váltak a az Osiris, a L’Harmattan és a Szaktudás Kiadó elektronikus könyvei a Szaktárs oldalon keresztül: https://www.szaktars.hu/ A három kiadó főként a társadalomtudományokban erős, de gazdaságtudományi, bölcseleti és mezőgazdasági területen is sok értékes magyar tartalmat szolgáltatnak. A könyvek az Arcanum szolgáltatótól megszokott felületen állnak rendelkezésre: valós időben korlátlan számban tekinthetők meg az e- könyvek, lementeni az egyes művekből egyszerre max. 50 oldalt lehetséges.

A Typotex Kiadó kínálata a https://edu.interkonyv.hu/mainPage oldalon keresztül érhető el. Az egyik legfontosabb interdiszciplináris kiadóként a menedzsment irodalmat éppúgy kínálja, mint a társadalomtudományok egyéb ágait vagy a matematikát. A könyvek max. 15%-a tölthető el, nyomtatható ki egyéni bejelentkezés után.

Az adatbázisok az egyetem területén korlátozás nélkül elérhetőek, otthonról a VPN-t beállítva böngészhetjük a tartalmakat (a VPN beállításáról a könyvtár Adatbázisok aloldalán olvashat).

 

Kellemes böngészést, jó olvasást kívánnak a könyvtárosok!  


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM