Keresés:
Állományismertető

KÖNYV- ÉS FOLYÓIRATÁLLOMÁNY

Könyvállomány:
Közel 100.000 dokumentum található könyvtárunkban. A könyvállomány jelentős része a Df 47-es terem szabadpolcain található nyelvek szerint, azon belül témakör (szakrendi) csoportosításban. 

Folyóiratállomány:

75 különféle magyar és angol nyelvű napilap és folyóirat található könyvtárunkban. A magyar nyelvű folyóiratok tematikus csoportosításban, azon belül betűrendben találhatók meg a polcon.

A folyóiratok cikkeinek jó részét a katalógusban is visszakereshetővé tesszük témakör alapján is.

Magyar nyelvű folyóiratok 2020 >>>

Idegen nyelvű folyóiratok 2020 >>>

Folyóiratok online elérhetősége >>>


DIPLOMADOLGOZATOK

A 2014 óta megvédett szakdolgozatok a BORY Dolgozattár repozitóriumban elektronikusan hozzáférhetőek. A könyvtár hat, erre a célra rendszeresített számítógépén kereshető művek teljes szövege kereshető, megtekinthető és olvasható, de azokat lementeni, elküldeni magunknak emailben vagy bármi más módon reprodukálni nem lehet!

 

AUDIOVIZUÁLIS ESZKÖZÖK 


Hangkazetta, CD és DVD-állományunk főként a nyelvoktatás szolgálatában áll, többségük kölcsönözhető. 


ADATBÁZISOK


Könyvtárunk számos adatbázist szolgáltat, amelyek közt találunk általánost (Matarka), multidiszciplinárist (ProQuest Central) és szakirodalmit is (Emerald), amikhez szótároldalak (Akadémiai nagyszótárak) is kapcsolódnak. 
Az adatbázisok egy része bárhonnan, bármikor elérhető, másik része előfizetéses jellege miatt csak az Egyetem területéről vagy otthonról VPN használatával. 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM