Keresés:
Közgazdasági Intézeti Tanszéki Osztály 2018.08.31-ig

A Közgazdasági Intézeti Tanszéki Osztály a Közgazdasági és Módszertani Intézet Közgazdasági Intézeti Tanszékének részeként működik. A Tanszéki Osztály tantárgykínálatába tartoznak az alapozó közgazdasági jellegű tantárgyak, a mesterszakos elméleti közgazdaságtan tárgyak, számos jogi tárgy és egyéb társadalomtudományi tárgyak, gazdaságtörténet, politológia és filozófia. Részt veszünk az alapképzés, a mesterképzés és az FOSZK képzés oktatásában, mind a nappali, mind a levelező tagozaton. Oktatóink ellátják az idegen - angol és francia - nyelvű képzések oktatási feladatait is. A kötelező tárgyak mellett néhány választható tantárgyat is kínálunk a hallgatóknak. Főállású oktatóink mellett egy-két óraadó segíti munkánkat.

Fentieken túlmenően igen fontos része tevékenységünknek a tehetséggondozás. A Tanszéki Osztály több oktatója hosszú idő óta komoly szerepet vállal a kari TDK-tevékenységben, konzulensi, bírálói, illetve zsűritagi minőségben. Több hallgató készíti el oktatóink irányítása mellett szakdolgozatát.

Különös figyelmet igyekszünk fordítani a tantervben foglaltakon túlmenő ismeretátadásra, valamint oktatóink kutatási eredményeinek bemutatására is. Szakmai rendezvényeink nyitottak a hallgatók számára is. Jó szakmai kapcsolatot építettünk ki a Külker Szakkollégium hallgatóival és igyekszünk támogatni a többi hallgatói szervezet munkáját is.

Honlapunkon az aktuális információk mellett elérhetők a korábbi évek tantárgyi tematikái is.

Hallgatói ügyintézés:

Szoba: DII. 06.

Hétfőtől csütörtökig 10:00-12:00 és 13:30-14:30

Email: parocza.annamaria@uni-bge.hu


 

Elérhetőségek
Cím: 1165 Budapest, Diósy Lajos u. 22-24.
Telefon: 467-7863
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM