Keresés:
Kommunikáció- és médiatudomány BA

Nyelvi tájékoztató

Kommunikáció- és médiatudomány alapszak (magyar nyelven)

Az Ön teendői

>> Részvétel a szóbeli Nyelvi tájékoztatón (nappali képzésen, a beiratkozás napján)
>> Nyelvválasztás és online írásbeli szintfelmérő megírása a Coospace-en.

 

Részletes információk

Tisztelt Hallgató!

Kommunikáció és média szakon kötelezően egy nyelvet fog tanulni 3 féléven át (kommunikáció és média szaknyelv – kb. középhaladó szintről).  Tanévkezdés előtt el kell döntenie, hogy milyen nyelvet kíván tanulni. A választott nyelvből kell a szintfelmérőt megírnia.  A képzés kimeneti követelménye egy B2 általános nyelvvizsga.

Amennyiben nappali képzésre jelentkezett, a regisztrációs héten, a beiratkozás keretén belüli Nyelvi Tájékoztatón (2020. augusztus 31. 15,30, EII. 6. előadó ) részletes szóbeli tájékoztatást nyújtunk a nyelvi képzésekről, kurzusválasztékunkról és ekkor lesz lehetőség kérdések feltevésére is.

A Külkereskedelmi Karon oktatott nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, orosz, japán, kínai, arab, koreai.

Kérjük, hogy a szóbeli Nyelvi tájékoztató után, de legkésőbb 2020. szeptember 3-ig lépjen be a Coospace-en található „Nyelvi szintfelmérés KKK 2020 Nappali alapszakok” vagy „Nyelvi szintfelmérés KKK 2020 Levelező alapszakok” elnevezésű színtérbe és a választott nyelvből, amelyet 2020 szeptemberétől tanulni szeretne, - a nyelvi szintezés és a csoportbeosztás megkönnyítése érdekében- töltse ki a szintfelmérő tesztet.

>> A szintfelmérő tesztet 2020. szeptember 1. 12.00 és szeptember 3. 12.00 között lesz lehetősége kitölteni.

Részletes információk a Külkereskedelmi kar nyelvi képzéseiről elérhetőek a  Nyelvi Tájékoztatóban >>>

Dr. Válóczi Marianna PhD.
tanszékvezető

Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék 

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM