Keresés:
Kommunikáció- és médiatudomány BA

Nyelvi tájékoztató

Kommunikáció- és médiatudomány alapszak (magyar nyelven)

Az Ön teendői

>> Részvétel a szóbeli Nyelvi tájékoztatón (nappali képzésen, a beiratkozás napján)
>> Nyelvválasztás és online írásbeli szintfelmérő megírása a Coospace-en

 

Részletes információk

Tisztelt Hallgató!

Kommunikáció és média szakon kötelezően egy nyelvet fog tanulni 3 féléven át (kommunikáció és média szaknyelv - középhaladó szintről).  Tanévkezdés előtt el kell döntenie, hogy milyen nyelvet kíván tanulni. A választott nyelvből kell a szintfelmérőt megírnia.  A képzés kimeneti követelménye egy B2 általános nyelvvizsga.

Amennyiben nappali képzésre jelentkezett, a regisztrációs héten, a beiratkozás keretén belüli Nyelvi Tájékoztatón (2019. szeptember 4. 9:00) részletes szóbeli tájékoztatást nyújtunk a nyelvi képzésekről, követelményekről, kötelező, szabadon választható és önköltséges kurzusválasztékunkról és ekkor lesz lehetőség kérdések feltevésére is.

A Külkereskedelmi Karon oktatott nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, orosz, japán, kínai, arab, koreai.

Kérjük, hogy a szóbeli Nyelvi tájékoztató után, de legkésőbb 2019. szeptember 6-ig lépjen be a Coospace-en található „Nyelvi szintfelmérés KKK 2019” elnevezésű színtérbe és jelölje meg azt a nyelvet, amelyiket 2019 szeptemberétől tanulni szeretné.

Rendkívül fontos, hogy a nyelvi szintezés és a csoportbeosztás megkönnyítése érdekében a választott nyelvből töltse ki a Coospace-en található szintfelmérő tesztet.

>> A szintfelmérő tesztet 2019. szeptember 3. 12.00 és szeptember 6. 23:59 között lesz lehetősége kitölteni.

Részletes információk a Külkereskedelmi kar nyelvi képzéseiről elérhetőek a  Nyelvi Tájékoztatóban >>>

 

Dr. Válóczi Marianna PhD.
tanszékvezető

Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék 

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM