Keresés:
Események
«2020. június»
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Beszámoló a BGE 2019 évi Prezentációs versenyéről
2019.05.13

2019. április 25-én került sor a Külkereskedelmi Kar rendezésében GAZDASÁGI KIHÍVÁSOK – INNOVATÍV VÁLASZOK címmel a BGE Prezentációs versenyére. A regisztráció után az eseményt Dr. Válóczi Marianna a BGE KKK NÜSZ Tanszék vezetője nyitotta meg.

A két magyar nyelvű, két angol nyelvű, valamint német, orosz, egyéb idegen nyelvi és poszter szekciókban összesen 65 érdekes, a témát különböző szemszögből megközelítő előadást hallhatott a nagyszámú érdeklődő közönség. A hallgatók nagyobb része idegen nyelven adta elő prezentációját az angol, német, orosz és egyéb idegen nyelvi (francia, japán, olasz, spanyol) szekciókban. A versenyen összesen 88 hallgató vett részt előadóként, a BGE mind a négy kara képviseltette magát. A szekciókban a magas szintű szakmai elbírálást a BGE három karának oktatóiból, valamint a támogató partnerek szakembereiből álló zsűri biztosította. Az egyes szekciókban és a regisztrációnál a szervezők és a zsűri munkáját a HÖK és a YES szervezetek által delegált összesen 16 hallgató segítette.

Az eseményt szakmai partnerként tíz cég támogatta: ExxonMobil, KPMG Global Services Hungary, Groupama Biztosító Zrt, OTP BANK Nyrt., Accor-Pannonia Hotels Zrt., Coca-Cola HBC Magyarország Kft, Prezimester.hu, DiaGnózis Tanácsadó és Szolgáltató Társaság, Waberer’s International Nyrt. és a Studio Italia. A szakmai partnerek közül kettő témajavaslatokat is tett a versenyzők felé. A szakmai partnereknek köszönhetően a versenyen a nyolc szekcióban összesen 22 díj és 8 különdíj került átadásra.Az elsődleges visszajelzések szerint a rendezvény mind a résztvevő hallgatók és oktatók, mind a szakmai partnerek által delegált zsűritagok körében nagy tetszést aratott.

Az eseményt szakmai partnerként tíz cég támogatta: ExxonMobil, KPMG Global Services Hungary, Groupama Biztosító Zrt, OTP BANK Nyrt., Accor-Pannonia Hotels Zrt., Coca-Cola HBC Magyarország Kft, Prezimester.hu, DiaGnózis Tanácsadó és Szolgáltató Társaság, Waberer’s International Nyrt. és a Studio Italia. A szakmai partnerek közül kettő témajavaslatokat is tett a versenyzők felé. A szakmai partnereknek köszönhetően a versenyen a nyolc szekcióban összesen 22 díj és 8 különdíj került átadásra.Hírek

Hírek

A Nemzetközi Üzleti Szaknyelvek Tanszék a 2020. szeptember 26-i Nyelvek Európai Napja alkalmából novella-fordítói pályázatot hirdet az egyetem hallgatói részére.

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM