Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

HÖK

Hallgatói Önkormányzat, vagyis HÖK.

Ahogy minden felsőoktatási intézményben, karunkon is működik HÖK, amelynek tagjait a kar hallgatói alkotják. Feladatunk az ide járó hallgatók érdekeinek képviselete, kérdéseik megválaszolása, információ nyújtása és természetesen a hallgatói élet fejlesztése, szervezése.

A feladatok elvégzése érdekében áll fent a Küldöttgyűlés, amely jelenleg 21 tagot számlál. Ti, vagyis a Kar hallgatói választottátok meg pályázatok alapján a jelenlegi 21 tagunkat, amit ezúton is köszönünk Nektek! A tagság, vagyis a HÖK mandátum egy évre szól, majd újra kell pályázni, hogyha valaki továbbra is szeretne tag maradni.

A mandátum megszerzése után fő célunk a hallgatók mindennapjainak megkönnyítése, egy összekötő kapocs kialakítása a hallgatók és az iskola vezetése között, és nem utolsó sorban egy kellemes összetartó közösség kialakítása, amelyet a számtalan program szervezésével próbálunk létrehozni.

A Küldöttgyűlés annak érdekében, hogy minél sikeresebben végezhesse feladatát, megalakulását követően háromtagú vezetőséget választott: elnököt, alelnököt és tanulmányi elnököt. Az elnök feladata a szervezet összetartása, irányítása és a HÖK képviselete az iskolavezetők előtt, illetve a hallgatóság képviselete hivatalos rendezvényeken, megjelenéseken. Az alelnök feladata segíteni az elnök munkáját, távollétében helyettesíteni Őt. A tanulmányi alelnöké pedig, hogy tanulmányi kérdésekben tudjon Nektek segíteni.

A HÖK alszervezete a Diákjóléti Bizottság, amely 5 hallgatói tagot számlál, feladatuk a hallgatók szociális pályázatainak kezelése, pályáztatása, a tanulmányi ösztöndíj kezelése, és egyéb, elsősorban szociális kérdések megválaszolása és segítése.  

A HÖK része továbbá az Agy-A-Lap - az iskolaújságunk -, amellyel minden hónapban találkozhattok, továbbá a KOB, vagyis a Kollégiumi Diákbizottság, amely a kollégisták érdekében működik.

A HÖK az érdekvédelem mellett igyekszik színesíteni az egyetemisták mindennapjait, ezért bulikat, programokat, rendezvényeket szervez. Ilyen például a Gólyatábor, amivel már első tanítási napod előtt találkozhatsz, majd a Gólyabál, Kari Napok, téma-partik, táborok, csapatjátékok, kulturális programok.

Tehát ha bármilyen kérdésed van nyugodtan fordulj hozzánk!

Elérhetőségeink:

Személyesen: az Alkotmány utcai épületben a 108/a-ban

Telefonon: a 374-6221 vagy 374-6245 vagy 374-6246 telefonszámok bármelyikén

E-mailen: az iroda@kvikhok.hu e-mail címen

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM