Keresés:
Események
«2020. április»
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Szakkollégium

Bemutatkozás

A Gundel Károly Szakkollégium egy olyan hallgatói szervezet, melynek célja, hogy a tagjai az órákon elsajátított tudás mellett mélyebb ismeretekre is szert tegyenek, melyeket későbbi pályafutásuk során is hasznosítani tudnak. Különös figyelmet fordít a tagok látókörének bővítésére, valamint a tehetséggondozásra. Különböző szakmai rendezvények, workshopok és üzemlátogatások során lehetőséget kapnak a hallgatók a szakma jobb megismerésére és elsajátítására.

A KVIK szakkollégiuma 2013-ban kapott újra erőre és azóta olyan eredményeket tudhat maga mögött, mint például rendszeres előkelő helyezés országos és nemzetközi versenyeken, TDK-n és OTDK-n. Tagjaink az elmúlt évek során a Szakkollégiumnak köszönhetően Guatemalába, Hollandiába, Kanadába, Dél-Koreába és Írországba is eljutottak! A Szakkollégium tevékenységét nagyban meghatározza a tagjainak elszántsága és motiváltsága. Autonóm szervezet lévén kiemelt jelentőségűek a félévek elején tartott Nyitó-, és végén tartott Záróközgyűlések.

  

A Szakkollégium élén a Vezetőség áll, őket fogja össze az elnök, aki a Szakkollégium működésének legfőbb irányítója és szervezője, aki a Szakkollégium tevékenységéért felel. A tagok különböző Bizottságok munkáját segítve szerezhetnek tapasztalatot különböző területeken, és próbálhatják ki magukat csapatmunkában, a bizottságok élén az alelnökök állnak, akik felelősséggel tartoznak a Bizottságok munkájáért. A tagok a programszervezés, a tudományos élet szervezése, a HR és a marketing területein segíthetik a Szakkollégium munkáját.