Keresés:
Események
«2020. szeptember»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

1. TDK előadás, 2017. október 17.
2017.10.19

2017. október 17-én (kedden) 17 órától került sor az első TDK rendezvényre az 5. előadóban.


A program összeállításánál fontosnak tartottuk, hogy hasznos információval szolgáljon a 2017-es TDK-n indulók számára éppúgy, mint a jövő évek TDK-sai számára.

 

Első meghívott előadónk Bakonyi Andrea, a KVIK könyvtárának vezetője volt, aki egy rendkívül informatív előadás keretében mutatta be a Könyvtár szolgáltatásait, adatbázisait. Ezt követően kitért a tudományos dolgozatok fontos részét képező szakirodalomfeldolgozással kapcsolatos információkra, és az idézés szabályaira.

Az előadás – témáját tekintve – nem csak a TDK-n induló hallgatók számára nyújtott hasznos információkat, hanem kiváló ismeretanyaggal szolgált mindazok számára is, akik a szakdolgozatuk megírásához szerettek volna segítséget kapni.

 

Nagyon köszönjük Bakonyi Andrea remek előadását!

 

A rendezvény második fele a 2017-es TDK-n induló hallgatóknak szólt. Végigvettük a TDK-val kapcsolatos feladatokat, határidőket és a rezümével, jelentkezési lappal valamint a dolgozat tartalmi és formai követelményével kapcsolatos tudnivalókat is.

 

Felhívtuk a TDK-zó hallgatók figyelmét, hogy az idei évtől működik a Coospace-en egy színtér, mely a sikeres TDK felkészüléshez nyújt információt minden KVIK-es hallgató és konzulense számára.

A színtérrel létrehozásával célunk a következő volt:

  • egy helyen összegyűjteni minden TDK-val kapcsolatos információt.
  • segítséget nyújtani a dolgozatok elkészítésében.
  • információval szolgálni a prezentációval kapcsolatban.
  • megválaszolni minden - a TDK-val kapcsolatban - felmerülő kérdést.
  • megteremteni a kutatni akaró hallgatók és a velük együttműködő oktatók virtuális találkozóhelyét.

 

A TDK-val kapcsolatos információk – a Coospace színtér mellett – megtalálhatók a https://uni-bge.hu/kvik/Hallgatok/Tehetseggondozas/TDK oldalon is.

 

Bízunk benne, hogy a TDK egyre sikeresebb lesz a KVIK-en a jövőben, és sokan kedvet kapnak a TDK-hoz akár hallgatóként, akár konzulensként!

 

Várunk mindenkit szeretettel!

 

Vágány Judit (KVIK TDT elnök)

Hamar Farkas (KVIK TDT titkár)


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM