Keresés:
Események
«2017. augusztus»
HKSzeCsPSzoV
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Hallgatói Szolgáltatási Osztály

KÖSZÖNTŐ

Szeretettel köszöntjük Önöket a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar, Hallgatói Szolgáltatási Osztály honlapján.

Karunk filozófiája a hallgatóbarát szolgáltatásokat nyújtó intézmény működtetése, melyhez a Back Office és Front Office munkatársai azzal szeretnének hozzájárulni, hogy közvetlenül és gyorsan segítsék Önöket a tanulmányaik során felmerült problémáik megoldásában, ugyanakkor reméljük, hogy ezeken az oldalakon a külső érdeklődőkben is sikerül felkelteni az érdeklődést intézményünk és képzéseink iránt.

 A HSZO TEVÉKENYSÉGE

 A Tanulmányi és Oktatásszervezési Főosztály feladata a hallgatók segítése a tanulmányaik minden fázisban. Végigkísérjük Őket a jelentkezéstől az oklevél átadásáig.

A sikeres felvételi az egyik legmeghatározóbb állomás. Részt veszünk a BGE szintű és valamennyi Intézményi és Kari felvételivel kapcsolatos rendezvény lebonyolításában.

A már felvételt nyert hallgatókat kiértesítjük, és az előre megszervezett regisztrációs heti program alapján végezzük a hallgatók beiratkozását és segítjük a felkészítők, szintfelmérők előkészítését.

Másik fontos feladatunk a hallgatók valamennyi, a tanulmányokkal alapvetően összefüggő ügyintézésének támogatása, segítése nyilvántartása, a hallgatói jogviszony igazolása, adminisztratív feladatok ellátása, az adatbázis archiválása. A hallgatók ügyeivel tanulmányi előadók foglalkoznak az oktatási dékán helyettes szakmai felügyelete és az Osztály vezetőjének irányítása mellett.

A tanulmányi ügyintézés az alábbi szervezeti felépítésben áll a Hallgatók rendelkezésére:

A Hallgatói Szolgáltatási Osztály (HSZO) Front Office

Alapvető tevékenysége a személyes és online kapcsolattartás a hallgatókkal. Tájékoztatást nyújtanak a hallgatóknak tanulmányaik előrehaladásával összefüggő valamennyi tanulmányi-, pénzügyi vonatkozású kérdésekben. A kollégák átfogó aktuális ismeretekkel rendelkeznek a szabályzatokról,  tanácsaikkal, iránymutatásaikkal közreműködnek a kérések, kérelmek eljárási folyamataiban, az ügyintézés lehetséges irányaiban.

Ennek érdekében munkanapokon folyamatos nyitva tartással állnak a hallgatók rendelkezésére.

Feladatuk:

  • Hallgatói jogviszony igazolások (iskolalátogatási igazolás) kiadása
  • Tárgyfelvételi problémák kezelése
  • Pénzügyi kiírások (pl. költségtérítés, idegen-nyelvi hozzájárulás, külön-eljárási díj, stb.) teljesítésének ellenőrzése
  • Diákigazolványok és érvényesítő matricák kiadása
  • Diákhitel ügyintézés
  • A Neptun rendszerrel, Moduloval, Coospace-szel kapcsolatos technikai, és egyéb problémák megoldása stb

 

Nyári nyitva tartás (július 1. - augusztus 20.-ig)

Hétfő, Kedd és Csütörtök       10.00 - 12.00 és 13.00 - 15.00

Péntek                                   9.00 - 12.00

Szerda és Szombat                Nincs ügyfélfogadás

 

Elérhetőségünk:

hszo.kvik@uni-bge.hu

Elérhetőségek
Cím: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11. fszt 2.
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM