Keresés:
OKTATÓI ÉS SZEMÉLYZETI MOBILITÁS

Egyéni, oktatói és képzési mobilitási pályázat oktatóknak


A BGE által benyújtott és elnyert Erasmus+ KA103 Program támogatás keretében egyéni pályázat benyújtására van lehetősége karunk oktatóinak a 2019/2020-as tanévben megvalósítandó oktatási és képzési mobilitásra.

A mobilitásokat 2019. december 1. és 2020. szeptember 30. között kell megvalósítani. Ebben a tanévben karunkról 13 oktató vehet részt mobilitásban.

A külföldön töltött időszak oktatási és képzési tevékenységeket egyaránt tartalmazhat. Konferencia részvételre a mobilitás nem használható!

Olyan oktatók jelentkezését várjuk, akik szívesen vennének részt egyéni mobilitásban. Az alábbi pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni:

Oktatási mobilitási pályázati űrlap

Képzési mobilitási pályázati űrlap 

A kitöltött űrlapot kérjük kinyomtatva és aláírva a Dékáni Hivatalban leadni.

A beérkezett pályázatokat a kar dékánja által kijelölt Erasmus Bizottság bírálja el minden hónap 20. (vagy az azt követő munkanap) után, öt munkanapon belül.  Az első ilyen alkalom 2019. októberében lesz, az október 20-ig beérkezett pályázatok tehát október 20. és 25. között kerülnek elbírálásra.

A kari Erasmus Bizottság tagjai: Dr. Király Éva, oktatási dékánhelyettes, Dr. Neszmélyi György, nemzetközi vezető, Dr. Pál Ágnes, kari Erasmus oktatói koordinátor, Dr. Lugasi Andrea, dékán

Pályázati beadási határidő folyamatos, a rendelkezésre álló helyek erejéig. Az Erasmus Bizottság döntésére és a rendelkezésre álló helyek számára vonatkozó információkat a honlapon frissítjük.

Pozitív elbírálás esetén az oktatónak gondoskodnia kell arról, hogy a kiválasztott partnernél - az esetleges előzetes egyeztetések alapján - megtörténjen a mobilitás egyezmény egyeztetése és aláírása. (Ezt a pályázathoz még nem kell csatolni!) A kiutazás intézése (ösztöndíj folyósítása) az aláírt egyezmény benyújtása után kezdődik meg, az ügyintézésre kb. egy hónapos időtartamra lehet számítani.

A kari Erasmus Bizottság által elfogadott pályázat esetén, a mindkét fél által aláírt Mobility Agreement Staff Mobility For Teaching vagy Mobility Agreement Staff Mobility For Training űrlapot – a támogatás folyósításának érdekében – a kari Nemzetközi Irodában, Nyírő Katalin Erasmus koordinátornak leadni és elektronikusan is továbbítani (nyiro.katalin@uni-bge.hu). 

A további részletek a pályázati felhívásban olvashatóak.

A partner intézmények listája itt található.

Az eddigi nyertes pályázatok itt találhatók.


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM