Keresés:
7. Szimpózium megrendezésre került
7. Szimpózium
2015.11.19

2015. október 29-én ismét megrendezésre került a Közgazdasági Intézeti Tanszéki Osztály által szervezett „Multidiszciplináris kihívások, sokszínű válaszok” tudományos szimpózium. A plenáris ülésen dr. habil Solt Katalin tudományos rektorhelyettes, dr Jancsik András, karunk dékánja és dr. Rudas László a Családi Vállalkozások Országos Egyesületének elnöke mondott beszédet.

A plenáris ülés után négy szekcióban folytak az előadások, melyeket igen nagyszámú közönség kísért figyelemmel. Az előadók között voltak Főiskolánk oktatói, de számos más felsőoktatási intézményből is eljöttek hozzánk, mint Budapesti Metropolitan Főiskola, Debreceni Egyetem, IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola, Miskolci Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Széchenyi István Egyetem, Szent István Egyetem, Tomori Pál Főiskola. A köz- és magánszféra képviselői között volt Hónig Péter (volt államtitkár és közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter), dr. György László (Századvég Alapítvány és BME), Szabó László (SIMPLE3 Vállalatfejlesztési Kft.). A rendezvény fogadással zárult az Alma Materben.

Köszönjük az előadóknak, a szekcióvezetőknek, a hallgatóságnak és segítő hallgatóinknak, hogy ismét hozzájárultak a Szimpózium sikerességéhez.

Jövő ősszel újból szeretettel várunk minden Tisztelt Érdeklődőt!

Dr. Fenyvesi Éva                                                       Dr. Vágány Judit

      elnök                                                                      társelnök

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM