Keresés:
Együttműködési megállapodás a Családi Vállalkozások Országos Egyesületével
2015.09.10

2015. július 16-án Főiskolánk együttműködési megállapodást kötött a Családi Vállalkozások Országos Egyesületével (CSVOE).

A 2013 végén alapított CSVOE-nak küldetése, hogy megszólítsa, és érdekvédelmi csoportba gyűjtse azokat a kis- és középméretű családi vállalkozásokat, amelyek egyenként nem képviselnek elegendő gazdasági erőt, hogy meghatározói legyenek a mindenkori kormány gazdaságpolitikájának, de együtt a magyar GDP közel 50%-át adják.

A hosszú évek működési tapasztalatával rendelkező családi vállalkozások foglalkoztatják a munkavállalók jelentős hányadát, ezért nem mindegy az ország vezetése szempontjából, hogy ezek a családi KKV-k milyen helyzetben vannak. Az Egyesület alapvető feladatának tekinti, hogy a már komoly múlttal rendelkező KKV-k elsősorban a hazai gazdaság gerincét képező családi vállalkozások, túléljek a gazdasági válságot és a - már csaknem mindenkinél egy időben jelentkező - generációváltást.

Az együttműködési megállapodást előzőleg már aláírásával megpecsételte a Főiskola vezetése.

Az együttműködés koordinátora a BGF részéről a KVIK KÖT. A megállapodás CSVOE általi aláírásánál a CSVOE-t dr. Rudas László elnök és dr. Berendi Péter alelnök a BGF-et dr. Fenyvesi Éva KVIK KÖT intézeti tanszéki osztályvezető és dr. Vágány Judit intézményi koordinátor képviselte.

  

Dr. Fenyvesi Éva és dr. Rudas László áttekintik az együttműködés lehetséges pontjat

Dr. Berendi Péter és dr. Rudas László szignálja a megállapodást és az ütemtervet

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM