Keresés:
Közgazdász Klub Meghívó
2017.03.30
2017. április 6.

Kedves Kollégák, Kedves Hallgatók!

Örömmel tudatom, hogy a BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar ismételten megszervezi a Közgazdász Klubot, ahová neves előadókat hívunk meg izgalmas, aktuális témákkal.

 

Az idei első előadást Dr. Radácsi László a BGE rektori tanácsadója, az Egyetem fenntarthatósági projektjének vezetője tartja. Kutatóként, oktatóként és tanácsadóként is aktív alakítója a hazai vállalatvezetési kultúrának, a vállalati fenntarthatósági menedzsment rendszereknek. A szakterületén nyújtott kiemelkedő hatású munkájáért a Köztársasági Elnök 2012-ben a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta számára. 

 

Előadása egy igen aktuális témáról szól a felelős-fenntartható szervezeti működésről.

A felelős-fenntartható szervezeti működés a fejlett piacokon már jó ideje kinőtte az eszmetörténeti fejtegetések és a taktikai PR-eszközök szintjét. Az élenjáró üzleti és civil szervezetek régóta azon dolgoznak, hogy az üzleti modellekbe építsék be a társadalmi-gazdasági-környezeti hatások kezelését, azaz a fenntarthatósági kihívásokra, mint szervezetfejlesztési, innovációs lehetőségre tekintsenek. Az előadás egy hosszabb tematikus sorozat első részeként azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek manapság meghatározzák, keretezik a felelősségvállalásról való gondolkodást szerte a világon. 

Mindenkit szeretettel várunk,

                                                                                                    Dr. Fenyvesi Éva

tudományos dékánhelyettes

 


Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM