Keresés:
Tonk Emil: „Profin vagy sehogy” című előadása a KVIK-en
2017.04.27

Tonk Emil: „Profin vagy sehogy” című előadása a KVIK-en

                  

2017. április 25-én Tonk Emil (a Magyar Marketing Szövetség alelnöke) egy rendkívül érdekes és gondolatébresztő előadást tartott az érdeklődő hallgatóság számára a 3. előadóban.

„Hagyj maradandó emléket magadról!” mondta, és ezt a tanácsot önmaga is megfogadta: maradandó emlékkel szolgált minden résztvevő számára. Ennek alátámasztására álljon itt néhány hallgatói vélemény:

„Az előadás nagyon tanulságos volt. Életszerű történetekkel, példákkal tanított a pontosságról, a lojalitásról, a bizalomépítésről és arról, hogy legyünk profik az üzleti életben.”

„Tonk Emil előadását saját tapasztalataival és vicceivel kezdte, melyek engem nagyon megfogtak és maradandóvá váltak. Látszott rajta a profizmus. Hihetetlen szimpatikus volt. Végig le tudta kötni a figyelmem és rengeteg jó tanácsot adott.”

„Az előadást egy rendkívül vidám, pozitív és tapasztalt ember tartotta. Nekem nagyon tetszett. Sok okos és hasznos dolgot hallottam, amit a későbbi életem során fel tudok használni.”

 

Végezetül következzen néhány tanács az előadásból:

„Az eredmény egyedül a szótárban előzi meg a munkát.”

 „Legyél az átlagnál felkészültebb, megbízhatóbb és pontosabb!”

„Ha az ember feladja céljait a problémái miatt, a problémák akkor is megmaradnak.”

„Akinek a tudás drága, nem számol a tudatlanság költségével.” és végül

„Csak akkor add fel, ha bélyeg van rajta!”

 

Köszönet a szervezésben nyújtott segítségért Dobai Ákosnak, Urbán Máténak és a Közgazdasági Intézeti Tanszéki Osztály (KÖT) kollégáinak.

 

Vágány Judit
Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM