Keresés:
Tudományos Műhely

Tisztelt Olvasók, Tisztelt Kollégák!

Szeretettel köszöntjük Önöket a KVIK Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék Tudományos Műhelyében.

A tudományos műhely 2012-ben jött létre dr. Hamar Farkas tanár úr kezdeményezésére. Elsődleges célja a tanszéki kollégák és a hallgatók bevonása volt egy közösen folytatott munkába.

Mára már elmondhatjuk, hogy kiléptünk a tanszék keretein kívülre és néhány más felsőoktatási intézményben, köz- és magánszektorban dolgozó munkatárssal kollektíven is folytatunk kutatást.

Tanszékünk szerencsés helyzetben van, hisz a sokszínű tantárgyi skálának köszönhetően igen szerteágazó tudományterületekkel kerülünk kapcsolatba. Célunk, hogy a közös munka eredményeként erősödjenek a szakmai és a baráti kapcsolatok egyaránt, és hozzájáruljunk az Egyetem, a Tanszékünk és önmagunk tudományos munkájának elismertetéséhez.

Tudományos eredményeinket az általunk szervezett „Multidiszciplináris kihívások, sokszínű válaszok” elnevezésű Tudományios Szimpóziumon mutatjuk be, melynek jelenlegi elnöke dr. Fenyvesi Éva, társelnöke dr. Vágány Judit.

Az elhangzott előadásokat 2012-től ISBN számmal ellátott lektorált online tanulmánykötetben tesszük közzé. 2015. őszétől önálló füzetben is megjelentetjük a Szimpóziumokon bemutatott előadások absztraktjait magyar és angol nyelven egyaránt. 

Szeretettel várunk minden Kedves Kollégát és Hallgatót, akik örömmel dolgoznának együtt egy lelkes, motivált csapattal, és akik hozzá kívánnak járulni közös tudományos munkánk elismertségéhez.
 

Dr. Fenyvesi Éva

tanszékvezető

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM